Ponuka, na ktorú čakal každý milovník mačiekUnsplash/Lynn Vdbr, Amber Kipp
StoryEditor

Ponuka, ktorá sa neodmieta. Bohatá rodina ti dá štedrý plat a ubytovanie zadarmo výmenou za starostlivosť o ich mačku

Miroslav Kamody14.05.2023., 10:00h

Znie to ako bizarný vtip, no vysnená práca milovníkov mačiek skutočne existuje.

Lajkuj Brainee.sk na

Bohatá austrálska rodina hľadá opatrovateľa na plný úväzok, ktorý s nimi bude žiť v ich luxusnom doma v Sydney. Ponuka nemá absolútne žiadny háčik. Starať sa však nebudeš o žiadnu osobu, ale ich štvornohého miláčika.

image

Príbeh legendárnej Grumpy Cat: Narodila sa s genetickou vadou, majiteľke vyniesla desiatky miliónov

Na inzerát upozornil portál LadBible, ktorý spustil na internete hotovú smršť. Starať sa totiž so slušným platom a bezplatným ubytovaním o mačku môže byť pre niektorých ľudí hotovým splneným snom.

Ponuka snov

Pracovná ponuka na „domácu opatrovateľku pre úžasnú mačku“ bola uverejnená cez platformu Seek. „Nepremeškajte túto príležitosť raz za život postarať sa o jedného domáceho maznáčika na plný úväzok a sústrediť sa len na starostlivosť a lásku jednej mačky,” píše sa v inzeráte.

image

Sydney

Unsplash/Jamie Davies

Ako ďalej majitelia napísali, ide o súkromnú ponuku na život vo vychýrenej oblasti východného predmestia Sydney. Rodina je údajne zaneprázdnená, a tak od svojho budúceho zamestnanca vyžadujú, aby bol k dispozícii na plný úväzok a zostáva doma, aby sa staral o tú „najobľúbenejšiu a najkrajšiu mačku v Austrálii”.

„Budete mať k dispozícii vlastnú izbu a všetko vybavenie v nádhernom a krásnom dome. Táto poloha by vyhovovala jedinej osobe, ktorá nemá vlastného domáceho maznáčika, keďže ide o miesto na bývanie.”

image

TikTok sledoval novinárku prostredníctvom účtu jej mačky. Písala o pochybných praktikách čínskej sociálnej siete

Jasné požiadavky

Rodina nakoniec poprosila, aby sa hlásili len seriózni kandidáti. Jej členovia zrejme predpokladali, že na ponuku sa bude hlásiť množstvo ľudí už len kvôli predstave bezplatného bývania.

Ak už v mysli balíš kufre, musíme ťa zastaviť. Majitelia hľadajú osobu, ktorá má „skúsenosti so starostlivosťou o mačky buď profesionálne, alebo ako majiteľ domáceho maznáčika.”

image

O mačku sa budeš musieť starať sústavne

Unsplash/Michael Sum

Okrem toho musíš mať „vášeň pre mačky a hlboké pochopenie ich potrieb“ a samozrejme musíš byť „srdcom milovníkom zvierat“. Pokiaľ spĺňaš oboje, teoreticky ti nič nebráni na ponuku reagovať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:27