Arnold Schwarzenegger skomplikoval prácu plynárom.Twitter/short News/
StoryEditor

Terminátor skomplikoval prácu plynárom. Diera, ktorú opravil, nebola vôbec výmoľ a musí sa znova vykopať

zariDnes.cz18.04.2023., 14:00h

Arnold Schwarzenegger sa pred pár dňami rozčúlil, že v jeho susedstve je už niekoľko týždňov diera na ceste a nikto s tým nič nerobí. Preto ju opravil a natočil sa pri tom. Úrady teraz oznámili, že skomplikoval prácu plynárom. Nešlo totiž o výmoľ, ale o servisný otvor.

Lajkuj Brainee.sk na

Úrady podľa denníka The Guardian hercovi oznámili, že servisnú jamu vykopali pracovníci verejných služieb a je nevyhnutná pre práce, ktoré tam vykonáva plynárenská spoločnosť. Teraz budú musieť dieru znova vykopať, aby mohli dokončiť zazmluvnené práce, píše portál iDnes.

„Toto miesto nie je výmoľ. Ide o servisnú priekopu, ktorá sa týka aktívnych, povolených prác, ktoré v mieste vykonáva spoločnosť SoCal Gas, ktorá očakáva, že práce budú dokončené do konca mája. Ako je to pri podobných projektoch, ktoré majú vplyv na mestské ulice, SoCal Gas bude musieť opraviť vozovku, akonáhle bude ich práca dokončená,“ povedal hovorca radnice pre NBC News.

Na videu, ktoré bývalý hrdina akčných filmov nahral na Twitter, je vidieť, že na opravu použil asfaltovú zmes z obchodu so stavebninami. 

image

VIDEO Pred domom mal výmoľ, chopil sa lopaty a opravil ho. Terminátor nezaháľa, určite by bol užitočný aj na Slovensku

„Dnes, potom, čo sa celé susedstvo rozčuľovalo nad touto obrovskou dierou, ktorá už niekoľko týždňov ničí autá a kolesá, som vyrazil a opravil ju,“ napísal vtedy k videu.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 10:12