Legendárny herec sa na chvíľu stal cestárom.Twitter/cbssacramento/
StoryEditor

VIDEO Pred domom mal výmoľ, chopil sa lopaty a opravil ho. Terminátor nezaháľa, určite by bol užitočný aj na Slovensku

Michal Čiernik12.04.2023., 10:00h

Čakal neuveriteľné tri týždne, až mu nakoniec došla trpezlivosť a sám zobral lopatu. Arnold Schwarzenegger vyrazil do ulíc Brentwoodu v Los Angeles, aby sám opravil výtlky na cestách.

Lajkuj Brainee.sk na

U nás by sa teda nenudil. Herec a bývalý guvernér Kalifornie sa už na dieru na svojej ulici nemohol dlhšie pozerať. Zobral lopatu, hotový betón a spolu s pomocníkom sa zahrali na cestárov.

Čakal dlhé tri týždne 

„Dnes, po tom, čo bolo celé okolie rozčúlené kvôli tejto obrovskej diere, ktorá už týždne ničí autá a bicykle, som išiel von so svojím tímom a opravil som to,“ napísal na Twitteri. Na videu, ktoré sa okamžite stalo virálnym, sa k pracujúcej hviezde zastavila aj jeho suseda a poďakovala mu. „Všetko si musíš urobiť sám. To je šialené. Tri týždne som čakal, kým sa táto diera opraví,“ hovorí vo videu filmová hviezda.

Schwarzeneggerov hovorca Daniel Ketchell uviedol, že obyvatelia oblasti Brentwood mali viacero žiadostí o opravu ciest. Po intenzívnych snehových búrok sa na miestnych cestách totiž objavili obrovské výtlky a trhliny.

Cesty zničili silné búrky

Minulý týždeň starostka Karen Bassová predložila svoj plán na riešenie problému početných trhlín a dier na cestách, pričom uviedla, že v meste je obrovský počet poškodených ulíc.

image

Chcel sa pobiť so Schwarzeneggerom, FBI si o ňom viedla spis. Legendárny spisovateľ Bukowski bol samorast

Úradníci informovali, že Los Angeles od 30. decembra dostalo 19 692 servisných žiadostí o opravu a k 6. aprílu zaplnili cestári najmenej 17 549 z týchto, uvádza Mirror.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:52