Miss Ukrajina a Miss RuskoTwitter/aMePrGQX3dSE6TX, Instagram/anna__linnikova
StoryEditor

Urazená Miss Ruska očividne zabudla na vojnu. Reprezentantky viacerých krajín na čele s Ukrajinou sa s ňou odmietli baviť

Miroslav Kamody02.02.2023., 08:00h

Aj keď súťaž Miss Universe nezakázala reprezentantke Ruska účasť, mladá misska očividne zabudla, čo sa deje vo svete.

Lajkuj Brainee.sk na

Miss Ruska zrejme zabudla, že reprezentuje krajinu, ktorá vojensky napadla iný štát. Ako totiž informuje portál LadBible, po tohtoročnom ročníku súťaže Miss Universe sa posťažovala, že jej konkurentky sa jej „vyhli“, čo podľa nej naznačuje, že súťaž bola zmanipulovaná.

Začiatkom tohto mesiaca si diváci všimli očividne nepríjemný moment medzi Miss Rusko Annou Linnikovovou a Viktoriou Apanasenko, ktorá reprezentovala Ukrajinu. Anna teraz hovorí, že v zákulisí to vyzeralo podobne.

image

Zo súťaže krásy rovno pred oltár. Miss Argentína a Miss Portoriko sú príkladom lásky bez hraníc

Vojnu nespomenula

Podľa jej slov „čelila nepretržitému prúdu urážok a vyhrážok zo strany ukrajinských používateľov sociálnych médií“, pričom pre Evening Moscow povedala, že sa stretla aj s „negatívnymi komentármi od dlhoročných známych z Ukrajiny“.

Linnikovova však vôbec nespomenula prebiehajúcu vojnu medzi Ruskom a Ukrajinou, čo bolo očividne základným kameňom úrazu. „A mnohí ďalší sa mi jednoducho vyhýbali hneď po tom, čo sa dozvedeli o mojom pôvode.“ Ktovie prečo, všakže.

Dievčatá z Ukrajiny a Švajčiarska pred ňou „jednoducho utiekli ako oheň“. Anna taktiež uviedla, že všetko okolo Top 16-tky súťažiacich má „výhradne politický kontext“. Práve to podľa nej spôsobilo, že sa nedostala do finále.

Naivná Ruska

Zároveň je podľa nej „veľmi symbolické“, že Miss America aj Miss Ukrajina získali v súťaži dve nominácie, nehovoriac o udelenie vyznamenania „Spirit of Carnival“ pre druhú menovanú. Naivná Ruska dodala aj to, že je „škoda“, že s ňou Apanasenko nechcela hovoriť.

„Snažila som sa nadviazať kontakt, ale všetko úsilie bolo márne. Všetci videli Viktóriino demonštratívne správanie - toto je jej voľba a ja k tomu nechovám zášť.“ Miss Ukrajiny predtým uviedla, že organizátori podcenili možnosť, že by sa v súťaži postavila proti Miss Ruska.

Výmenia miest

Pre Daily Beast povedala: „Som viac než vďačná (súťaži) Miss Universe za ich podporu, ale nie som si istá, či organizátori pochopili, aké to pre mňa je, stáť a usmievať sa na jednom pódiu s Miss Russia, ktorá mala na sebe červené šaty, farbu krvi.“

Virálne zábery publika ukázali interakciu medzi týmito dvoma ženami, pričom mnohí naznačujú, že Linnikovová sa pokúšala vstúpiť do zostavy hneď vedľa svojej ukrajinskej rivalky. Nakoniec si však Miss Ukrajina vymenila miesto s Miss Kolumbia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:58