Miss Argentína a Miss Portoriko sa stali manželkami.Instagram/fabiolavalentinpr/
StoryEditor

Zo súťaže krásy rovno pred oltár. Miss Argentína a Miss Portoriko sú príkladom lásky bez hraníc

Michal Čiernik02.11.2022., 14:00h

Mariana Varela a Fabiola Valentín, ktoré reprezentovali svoje krajiny ako Miss Argentína a Miss Portoriko, sa stali manželkami.

Lajkuj Brainee.sk na

Pár sa stretol na Miss Grand International (MGI) už v roku 2020, ale svoju lásku držali v tajnosti. Na sociálnych sieťach sa priznali až po ich oficiálnom spečatení vzťahu. „Po rozhodnutí zachovať náš vzťah v súkromí sme mu otvorili dvere v špeciálny deň,“ uverejnila 26 ročná rodáčka z Buenos Aires. Podľa jej príspevku mali svadbu 28. októbra, píše LadBible.

Okrem titulku kráľovná krásy zdieľala video, ktoré odhalilo, ako sa títo dvaja zasnúbili. Obývacia izba bola plná červených a bielych balónov, ako aj zlatých balónov pripevnených k oknu s nápisom „Vezmeš si ma?“ Sviečky boli rozmiestnené po miestnosti a obe vyzerali nesmierne šťastne, keď si navliekli zásnubné prstene.

Reakcie fanúšikov na seba dlho nenechali čakať. Podporila ich samotná agentúra MGI. „Gratulujeme vám obom. MGI vždy podporuje "LÁSKU" bez hraníc,“ uvádza sa v príspevku na instagramovom profile Miss Grand International. „Ďakujeme za všetku lásku! Sme veľmi šťastní a požehnaní. Prajem, aby sa vám láska, ktorú nám dávate znásobila! Nekonečná vďaka,“ reagovala Mariana na sociálnej sieti.

image

Slovenská modelka pre New York Post: Moje telo je príliš krásne, tvrdo som makala, lebo som z chudobnejšej krajiny

Mariana Varela pracovala na rôznych iniciatívach, ktoré bojujú proti rodovému násiliu, ako uvádza časopis Hola. Taktiež reprezentovala Argentínu na Miss Universe 2019. 22-ročná Fabiola Valentín zase spolupracuje s modelingovou agentúrou „Major“ v New Yorku a dostala sa aj do top 10 na Miss Grand International 2020. Argentína uzákonila manželstvá osôb rovnakého pohlavia v roku 2010, zatiaľ čo Portoriko v roku 2015.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 19:50