Veronika RajekInstagram/veronika Rajek/
StoryEditor

Slovenská modelka pre New York Post: Moje telo je príliš krásne, tvrdo som makala, lebo som z chudobnejšej krajiny

Miroslav Kamody26.10.2022., 12:00h

Veronika Rajek v súťaži Miss neuspela, odvtedy však jej popularita narastá raketovým tempom. Je presvedčená, že je príliš krásna a jej telo sa považuje za hrozbu pre spoločnosť.

Lajkuj Brainee.sk na

Veronika Rajek sa do pozornosti Slovákov po prvýkrát dostala ešte v roku 2016, kedy sa zúčastnila súťaže Miss Slovensko. Aj keď nakoniec nevyhrala, úspech sa dostavil aj tak. Dnes je z nej úspešná influencerka a modelka, ktorá svojim fanúšikom pravidelne zdieľa fotografie aj na kontroverznej platforme OnlyFans.

Na Instagrame ju sleduje 2,6 milióna followerov, čo je množstvo, ktoré zaujme už aj z celosvetového hľadiska. Zrejme z tohto dôvodu si ju všimol aj známy portál New York Post, ktorý sprostredkoval jej rozhovor z NudePR.

image

Pornhub oslavuje 15. narodeniny. Takto jediná stránka zmenila celý svet

Prirodzene dokonalá

Ide o agentúru, ktorá sa venuje promovaniu osobností z priemyslu pre dospelých. Treba však zdôrazniť, že Rajek má profil na OnlyFans dostupný zadarmo a nefotí sa nahá. Instagramová modelka v rozhovore povedala, že zažila odpor voči svojmu „prirodzene dokonalému“ vzhľadu a má pocit, že jej telo je „príliš nebezpečné“ pre internet.

26-ročná modelka je presvedčená, že jej dokonalá postava pekný vzhľad spôsobujú, že ľudia žiarlia a preto ju kritizujú. „Moje telo je na sociálnych sieťach považované za niečo nebezpečné a trolovia ma neustále odvolávajú za to, že nerobím absolútne nič, len zdieľam fotky svojho tela,“ tvrdí Veronika, ktorá ako modelka pracuje už od 14-tich rokov. 

Reagovala aj na aktuálnu vlnu trendu body positivity. „V súčasnosti vidíte na internete veľa žien s nadváhou alebo dokonca obezitou, ktoré hovoria o body positivity, ale keď krásna vysoká žena chce byť pozitívna vo svojej vlastnej koži, ľudia ma chcú napadnúť a nazývať ma privilegovanou,“ pokračovala..

Vraj ju nahlasujú, lebo žiarlia

Podľa jej slov ľudia nahlasujú jej profil na Instagrame len preto, že ich uráža jej štíhly vzhľad. Kvôli tomu však vraj prichádza o peniaze a prácu. „Len žiarlia na moje prirodzene zdravé telo,“ hovorí a dodáva, že nezdieľa nič erotické alebo kontroverzné, len chce „predviesť seba a svoje telo“ v snahe podporiť „body positivity“.

image

Kariéru Češke zastavilo zranenie. Stala sa pornoherečkou, teraz o nej nakrúcajú film

„Nechápem, prečo je moja verzia body positivity nesprávna. Som modelka; nemajú byť modelky sexi?“ Ako pripomína New York Post, hnutie body positivity, ktoré zdôrazňuje inkluzívnosť pre všetky telesné tvary a veľkosti, má za cieľ zlepšiť duševné zdravie každého, kto môže byť negatívne ovplyvnený zlým imidžom tela.

Chudobnejšia krajina

Veronika Rajek vraj musí stále dokazovať, že to, čo prezentuje na sociálnych sieťach, je jej prirodzená krása. Vraj dokonca zaplatila vyše 80 dolárov za vyšetrenie prsníkov, aby sledovateľom dokázala, že jej prsia veľkosti 36D sú prirodzené.

„Ak ste príliš krásna, vaše telo sa považuje za hrozbu pre spoločnosť,“ povedala. „V skutočnosti som prišla z chudobnejšej krajiny a musela som tvrdo pracovať, aby som bola tam, kde som dnes.“ Myslí si, že ľudia ju chcú potrestať za jej úspech a spomenula aj šikanu z detstva, keď si z nej robili srandu kvôli plochému hrudníku a výške.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 08:24