Muž si v spánku odrezal vlastný penis, snívalo sa mu o sekaní mäsaFacebook/Baba Kasuli/Unsplash/Amanda Lim
StoryEditor

Najhoršia nočná mora: Muž si v spánku odrezal vlastný penis, snívalo sa mu o sekaní mäsa

kov26.08.2022., 14:00h

Muža z Ghany našla jeho manželka skrvaveného s prirodzením v ruke.

Lajkuj Brainee.sk na

Muž z Ghany prežil to, čo pokojne môžeme označiť za najhoršiu nočnú moru všetkých mužov. V spánku si totiž odrezal vlastný penis, zatiaľ čo sa mu snívalo o sekaní mäsa, píše web LADbible.

V spánku si odrezal vlastný penis

Kofi Atta, farmár z juhu Ghany, 12. augusta sedel na stoličke, driemal a premýšľal o príprave mäsa pre svoju rodinu, potom zaspal. Podľa BBC News Pidgin 42-ročný muž povedal, že nevie, ako a kedy vzal nôž do rúk, ale prebudil sa „zmätený“ v kaluži vlastnej krvi a v extrémnych bolestiach.

„Sedel som na stoličke a driemal, a keď som spal, snívalo sa mi o krájaní mäsa predo mnou. Nepamätám si, ako sa ku mne dostal nôž, bol som taký zmätený," opisuje.

image

V pivnici mal mozgy, obličky aj pečeň. Muž si cez Facebook kupoval ľudské pozostatky

Keď sa muž prebudil a uvedomil si, čo sa stalo, začal kričať o pomoc – susedia ho našťastie počuli a ponáhľali sa mu na pomoc. 

Žena ho našla s penisom v ruke

Ghanský kanál GHOne TV informoval, že Attova manželka Adwoa Konadu nebola doma, keď k incidentu došlo, a zavolal jej sused, ktorý bol na mieste s tým, že jej manžel „silne krváca, pretože si ostrým nožom odrezal svoje prirodzenie.“ 

image

Muž si v spánku odrezal vlastný penis, snívalo sa mu o sekaní mäsa

Unsplash/Kyle Mackie

Jeho manželka sa následne ponáhľala domov, kde sa jej naskytol hrôzostrašný pohľad. Jej muž sedel na „hrnci“ plnom krvi s penisom v ruke. Ihneď sa pokúsila zastaviť krvácanie, údajne pomocou plienky, a potom ho odviezla do nemocnice sv. Františka Xaverského v Assin Fosu.

Do nemocnice muž dorazil v kritickom stave, ale lekárom sa podarilo ho stabilizovať. Neskôr bol prevezený do Fakultnej nemocnice Komfo Anokye v Kumasi.

Parasomnia

Muž neuviedol, či trpí nejakým typom spánkovej poruchy, ale odborníci uvažujú, že farmár mohol počas incidentu trpieť parasomniou. Týmto termínom označujeme rôzne netypické či abnormálne prejavy, ktoré sa objavujú behom spánku alebo tesne po prebudeniu. Patria sem poruchy ako námesačnosť, nočné desy a nočné mory. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 20:43