Spoločnosť ti zaplatí takmer 100-tisíc za ochutnávanie sladkostí.Linkedin/candy Funhouse/
StoryEditor

Práca snov na dosah. Spoločnosť ti zaplatí takmer 100-tisíc za ochutnávanie sladkostí

Alexandra Ševčíková04.08.2022., 08:00h

Ak si niekedy chcel byť profesionálnym ochutnávačom cukroviniek, teraz máš príležitosť. Kanadská spoločnosť hľadá „hlavného vedúceho pre sladkosti“.

Lajkuj Brainee.sk na

Kanadská spoločnosť s názvom Candy Funhouse vytvorila inzerát na nájdenie prvého „hlavného vedúceho pre sladkosti“ na svete, píše LADbible.

Aj keď by pre mnohých boli sladké dobroty zadarmo dostatočným platom, Candy Funhouse ponúka svojmu hviezdnemu zamestnancovi plat 100-tisíc kanadských dolárov (v prepočte okolo 76-tisíc eur). A to nie je všetko. Dokonca túto prácu môžeš vykonávať aj z pohodlia domova.

Popis práce znie: „Hľadáme prvého a jediného vedúceho sladkostí na svete! Možné je pracovať buď z Toronta v Kanade (kanadskí obyvatelia) alebo z Newarku, New Jersey (americkí obyvatelia), pričom plat je stále až 100-tisíc dolárov ročne za vedenie stratégie FUNhouse Candy. To zahŕňa schválenie všetkých cukroviniek v inventári a rozhodnutie, či udeliť alebo neudeliť každej pochúťke oficiálnu pečiatku schválenia vedúcim pre sladkosti.“

image

Príbehy slávnych jedál: Zmrzlina je 2500 rokov starý symbol leta, jeden kopček spracuješ na 50 líznutí

Táto úloha vyžaduje, aby zamestnanec otestoval viac ako 3500 sladkostí mesačne, organizovanie zasadnutia rady pre cukrovinky a rozhodoval o tom, ktoré produkty bude Candy Funhouse distribuovať. A povedzme si úprimne, niekedy tí najinteligentnejší a najskúsenejší ochutnávači sladkého nemusia byť nevyhnutne najstarší. Candy Funhouse je otvorená každému uchádzačovu od veku päť rokov.

„Všetko, čo potrebujete, je vášeň pre sladkosti, popkultúru a chuť na sladké!“ znie hlavná požiadavka na uchádzača. Predstav si päťročné dieťa, ktoré ochutná 3500 sladkosti, vedie zasadania predstavenstva a na konto mu ročne príde takmer 80-tisíc eur.

Podľa ich inzerátu na LinkedIn majú už viac ako 200 uchádzačov, takže ak sa chceš o túto pozíciu náhodou uchádzať, je tu poriadna konkurencia. Avšak aj napriek všetkým výhodám a lákavému platu je pozícia žiaľ otvorená, len pre obyvateľov Severnej Ameriky, píše LADbible.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 18:48