TASR/Roman Hanc, Foto: Ilustračné
StoryEditor

Jedna chcela otvorené okno v električke, druhá nie. Žena ju uhryzla a vytrhala jej vlasy

iDnes28.04.2022., 14:00h
Žena ju uhryzla do prsta a vytrhla jej chumáč vlasov. Bizarný incident sa stal v českej električke.
Lajkuj Brainee.sk na

Spor o otvorené okno vyvrcholil napadnutím ženy v olomouckej električke. Keď jedna z cestujúcich otvorila okno, druhá ho zavrela, pretože jej bola zima. Roztržka mala dohru vo Fakultnej nemocnici v Olomouci, kde napadnutú museli ošetriť. Informuje o tom portál iDnes.cz.

Neštandardné správanie 

Incident sa udial v utorok ráno po siedmej hodine na Jeremenkovej ulici. „Hliadka Mestskej polície Olomouc bola na základe telefonického oznámenia vyslaná do električky. Dôvodom bolo neštandardné správanie jednej z cestujúcich,“ popísal hovorca strážnikov Petr Čunderle.

„Policajti na mieste zistili, že jedna žena v električke otvorila okno. Druhej však bola zima, a tak ho zavrela. To však prvú ženu rozčúlilo a dotyčnú napadla,“ povedal hovorca.

„Útočníčka svoju sokyňu uhryzla do prsta a vytrhla jej chumáč vlasov. Napadnutá bola po útoku prevezená do fakultnej nemocnice na ošetrenie,“ opísal Čunderle.

„Žena, ktorá v električke zaútočila, sa bude spovedať pred priestupkovou komisiou, ktorej bola vec oznámená pre podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu,“ doplnil hovorca.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 16:08