Žena skončila v rukách polícieFacebook/Polícia Slovenskej republiky, Brainee x Canva
StoryEditor

Rozlúčka so slobodou na slovenský spôsob. Žena si na festivale Lovestream zaspievala s Macklemorom, zabudla, že je v pátraní

Miroslav Kamody19.08.2024., 14:13h

Mladá Bratislavčanka zažila nezabudnuteľnú noc - najprv si na pódiu zaspievala so svetoznámym umelcom, potom skončila v rukách polície.

Lajkuj Brainee.sk na

Festival Lovestream, ktorý sa konal počas uplynulých dní v priestoroch starého letiska vo Vajnoroch, priniesol so sebou do hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy zvučné mená svetovej hudobnej scény. Ako však informovala polícia na sociálnej sieti, okrem skvelej hudby boli návštevníci aj súčasťou kuriózneho momentu.

image

NÁVOD Ako prežiť na festivale? Ak nedodržíš tieto rady, môžeš sa rýchlo dostať do veľkých problémov

„Počas vystúpenia jedného zo zahraničných interpretov, bola na pódium vybraná aj jedna z diváčok, ktorá spolu s ním spievala a zjavne si užívala spoločné vystúpenie so svojim idolom.” Išlo o jedného z hlavných headlinerov festivalu Macklemora.

Z pódia rovno do väzenia

Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách. „Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na vyššie uvedenej stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu,” ozrejmila polícia.

Muži zákona následne počkali, kým žena na pódiu dospieva a 24-ročnú Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali. Ženu následne eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. september 2024 10:46