Štátna tajomníčka zdemolovala bratislavský stĺp.Archív HN
StoryEditor

Kmecova štátna tajomníčka zdemolovala bratislavský stĺp. Narozdiel od Danka z nehody neušla

Michal Čiernik30.01.2024., 09:30h

Štátna tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová nabúrala s vládnym BMW do stĺpu verejného osvetlenia. Z miesta nehody neušla a tak sa podľa všetkého nebude musieť zúčastniť upratovania, ako šéf SNS.

Lajkuj Brainee.sk na

Alena Sábelová v nedeľu podvečer 28. januára narazila s luxusným štátnym BMW radu 5 do stĺpu verejného osvetlenia v Rusovciach. Pre Startitup to potvrdila hovorkyňa operačného strediska zdravotnej služby Petra Klimešová, podľa ktorej 53-ročnú ženu previezli s podozrením na poranenie hlavy do nemocnice na Antolskej v Bratislave.

image

Humbuk okolo Andreja Danka neutícha. Satirické stránky spustili ďalšiu lavínu memečiek

Bližšie informácie o nehode na Balkánskej ulici zatiaľ nemáme. Sábelová pôsobí ako štátna tajomníčka pod vedením podpredsedu vlády Petra Kmeca (Hlas-SD).

V jej prípade však z nehody neodišla ako podpredseda parlamentu Andrej Danko. Šéf SNS za zničenie semaforu na Saratovskej ulici v Dúbravke a svoju reakciu už svoj trest pozná.

Jarné upratovanie s Dankom

Okrem toho, že mu zadržali vodičský preukaz, Magistrátu hlavného mesta tiež musel zaplatiť za spôsobenú škodu 2962,74 eur. Z kontroverznej dopravnej nehody však vznikol pre Danka ešte jeden trest.

Na sociálnej sieti vznikla výzva na upratovanie Dúbravky. „Sľub dodržím a prijímam výzvu. V apríli prídem pomôcť zametať Dúbravku. Dobrý štart ako začať jarné upratovanie,“ napísal na Instagrame. Verejné podujatie by sa malo konať 6. apríla 2024 v čase od ôsmej do desiatej večer.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 09:25