Europoslanec Miroslav Radačovský.Tasr/jaroslav Novák/
StoryEditor

Radačovský v europarlamente znovu perlil. Vyhrážal sa spojením s Ruskom a zničením západnej Európy

Michal Čiernik17.01.2024., 12:00h

Aj tento človek nás reprezentujú na pôde europarlamentu. Miroslav Radačovský to v Bruseli poriadne prestrelil. Z celej západnej Európy chce s pomocou Ruska spraviť trávnik.

Lajkuj Brainee.sk na

Miroslav Radačovský, ktorý sa do Európskeho parlamentu dostal na kandidátke ĽSNS, to pri poslednom jeho vystúpení, v utorok 16.1., poriadne prehnal. Pri komentovaní vojny na Ukrajine nezvolil práve najlepšiu argumentáciu a vyjadril dosť radikálne proruské stanovisko.

image

Europarlamentný výbor schválil uznanie dúhových rodín. Ak návrh prejde, garantované práva budú mať aj na Slovensku

„Od Tatier a Šumavy až po La Manche urobíme trávnik,“ vyhrážal sa Radačovský vo vystúpení, ktoré zdieľal na svojom facebookovom profile. 70-ročný politik dúfa, že sa raz Slovania spoja a zničia západnú Európu. Spomenul tiež, že sa Rusko nedá poraziť a posielaním zbraní na Ukrajinu len podporujeme zabíjanie Slovanov.

Samozrejme si vo svojom prejave klasicky neodpustil ani zvalenie celého konfliktu na Spojené štáty. „Európska únia je len vazalom USA,“ dodal bývalý sudca za rečníckym pultom. Celé toto vystúpenie na oko uzavrel vyjadrením o miery, čo sa z jeho predošlými tvrdeniami dosť odporovalo.

Keď však z radov politikov naňho niekto vykríkol, že je pansláv, neudržal svoje emócie na uzde a vybuchol. Miroslav Radačovský v posledných parlamentných voľbách kandidoval za SNS a najnovšie dokonca poškuľuje aj po prezidentských voľbách.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 20:08