V Bratislave evakuovali strednú školu.Tasr/jaroslav Novák/Tasr
StoryEditor

V Bratislave evakuovali strednú školu. Podľa falošného mailu sa malo v budove nachádzať päť kilogramov výbušnín, psi však nič nenašli

TASR18.12.2023., 11:00h

Strednú školu v bratislavskej Rači pre bombovú hrozbu evakuovali.

Lajkuj Brainee.sk na

V ranných hodinách nahlásil anonym bombu v Strednej odbornej škole v bratislavskej Rači. „Dnes v ranných hodinách sme na čísle 158 prijali oznámenie o nástražnom výbušnom systéme v jednej zo stredných škôl na ulici Na Pántoch,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Výhražný mail mala podľa portálu noviny.sk dostať ráno 18. decembra samotná riaditeľka školy. „Dobré ráno, v škole je 5 kg TNT, o 8:30 škola vybuchne,“ znela falošná správa.

Riaditeľka okamžite zalarmovala všetky záchranné zložky, ktoré do strednej školy na ulici Na Pántoch v bratislavskej Rači prišli aj s evakuačným autobusom.

image

Spácham jeden z najhorších útokov v histórii národa. Takto vyzerá mail, ktorý zatvoril slovenské školy

Školu prehľadali policajní psovodi. Podľa polície našťastie prehliadka priestorov dopadla s negatívnym výsledkom. Pre bombovú hrozbu mali evakuovať aj priestory internátu a ubytovne.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 09:32