AktuálneBrainee
StoryEditor

Študentov bratislavského gymnázia otáčajú spred školy. Vedenie malo po vyhrážkach obavy zo streľby

Miroslav Kamody05.12.2023., 09:05h

Školákov pred budovou otáčajú rovno domov. Polícia informácie spresnila a oznámila, že išlo o vyhrážky emailom.

Lajkuj Brainee.sk na

Študenti Gymnázia Alberta Einsteina v bratislavskej Petržalke dostali nečakané a neohlásené voľno. Ako informuje portál Topky, dôvodom mal byť strohý oznam školy pre podozrenie výbušnín či streľby na škole. 

image

Poznáte aktuálne vybrané slová? Pred 20 rokmi medzi ne nepatrili, no dnes sa ich v škole bifľujú

Podľa informácií polície, ktoré boli zverejnené na facebookovej stránke, sa však hrozba nepotvrdila. „V nadväznosti na zverejnené informácie oznamujeme verejnosti, že k žiadnej streľbe na strednej škole nedošlo, ide o e-mailovú vyhrážku.”

Vyhrážky zabitím niekoho z vedenia školy

V súvislosti s prijatým e-mailom na jednej zo stredných škôl v Bratislave policajti Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave aktuálne vykonávajú procesné úkony. Celú situáciu malo vedenie školy riešiť priamo s políciou. Podľa neoverených informácií sa mal neznámy páchateľ vyhrážať viacerým školám a tvrdiť, že zabije niekoho z vedenia školy.

Aj preto padlo rozhodnutie, aby študenti zostali doma. Viacerí sa to však dozvedeli až pred budovou, kde ich otáčajú a posielajú domov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 22:57