Marian Kočner a Mikuláš ČernákBrainee x Canva, TASR
StoryEditor

Kočner a Černák sa pohádali vo väzení. Kulinársku kauzu v Leopoldove mala spustiť hrúbka palaciniek

Miroslav Kamody29.11.2023., 10:30h

Dvaja muži spájaní s kauzami, podvodmi či vraždami sa mali pochytiť kvôli kvalite jedla vo väznici.

Lajkuj Brainee.sk na

Väzenie je jedno z posledných miest, kde by si ľudia potrpeli na kvalitnú gastronómiu. V Leopoldove to však vyzeralo inak. Ako informuje portál Plus 7 dní, Marian Kočner a Mikuláš Černák si mali skočiť do vlasov kvôli palacinkám.

Kauza palacinky

„Ja toto jesť nebudem, palacinky majú byť tenké!“ Takto mal reagovať vo väzenskej jedálni Kočner, ktorý si aktuálne odpykáva devätnásťročný trest za falšovanie zmeniek. Keďže múčnik podľa neho nespĺňal jeho gastronomické požiadavky, s hlasnou kritikou ho mal vrátiť naspäť do kuchyne.

image

Takto vyzerá opustená Kočnerova bytovka. Zlodeji ukradli, čo sa dalo, jeden vchod obýval drogovo závislý

V nej mal mať v tom čase službu bývalý mafiánsky boss Mikuláš Černák, ktorý je za desiatky vrážd odsúdený na doživotie. To sa malo bývalého kráľa podsvetia dotknúť a dvojica sa mala pohádať. Ostrá výmena názorov však mala skončiť len pri slovnej potýčke.

Pochytili sa ešte aj na prechádzke

Celá kulinárska kauza sa však týmto neskončila. Dvojica ju mala opäť otvoriť aj na prechádzke, na ktorú majú väzni raz za deň nárok. Medzi Kočnerom a Černákom malo zase dôjsť k hlasnej výmene názorov o tom, ako by mali palacinky správne vyzerať.

Je všeobecne známe, že Kočner bol veľkým milovníkom jedla, no väzenská strava mu očividne príliš nesadla. Mimochodom, nižšie ti prikladáme aj desiatky rokov staré video, kde sa mladý Kočner objavil v relácii Minúty s majstrom kuchárom.

V nej pripravoval praženicu. Kto vie, keby mafiánsky boss vedel, s akým kulinárskym odborníkom má dočinenia, možno by si dal na palacinkách viac záležať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 00:34