Mladú študentku dobodali vo vlaku z Košíc.Facebook/polícia Slovenskej Republiky/
StoryEditor

Mladú študentku pobodali vo vlaku z Košíc. Nadrogovaný útočník si údajne incident nepamätá

Michal Čiernik02.11.2023., 09:00h

Hrôzostrašný útok sa stal o v rýchliku z Košíc do Žiliny. V kupé, tesne pred Spišskou Novou Vsou, niekoľkokrát bodol útočník študentku do krku. Páchateľa na mieste zadržali.

Lajkuj Brainee.sk na

Incident sa mal odohrať v rýchliku R 762 smerujúcom z Košíc do Žiliny. V jednom z kupé sedela študentka, ktorá podľa portálu TV Markíza cestovala do Ružomberka. Tesne pred Spišskou Novou Vsou však na ňu s kuchynským nožom zaútočil muž.

image

Masaker na východe USA. Inštruktor zbraní zastrelil 22 ľudí a ďalších 60 zranil

Páchateľ si údajne k žene prisadol v Krompachoch. Vôbec sa nepoznali a podľa RTVS v kupé sedeli sami. Útočník mal mať pri sebe dva kuchynské nože a jedným spôsobil študentke bodné a rezné rany na krku a ruke. 29-ročný muž, údajne pod vplyvom drog, si na útok nespomína.

Spacifikovali ho spolucestujúci 

K útoku malo prísť v stredu 1.11. tesne pred ôsmou hodinou večer. Násilník chcel tesne po útoku ujsť na najbližšej zastávke v Spišskej Novej Vsi. Spolucestujúci vo vlaku ho však spacifikovali a odovzdali privolanej polícii.

Mladú študentku zachránila podľa očitých svedkov rýchla reakcia sprievodkyne, ktorá strhla v kupé záves a zastavila žene krvácanie. Tú následne previezla sanitka do nemocnice. V štvrtok 2.11. ju čaká podľa TV Markíza operácia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 07:56