Soňa P.Archív S.P.
StoryEditor

22-ročnú nezvestnú Soňu našli v Bratislave. Bola v bezvedomí a dorezaná, polícia pracuje s verziou, že bola znásilnená

Miroslav KamodyTASR11.09.2023., 11:00h

Polícia vypátrala nezvestnú 22-ročnú Soňu P. z Bratislavy. Našli ju v pondelok ráno v bratislavskej Petržalke, konkrétne v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Lajkuj Brainee.sk na

Ako priblížil, že oznámenie o nezvestnosti polícia prijala v nedeľu (10. 9.). Vypátraná bola v čase o 6.30 h v pondelok. „Vo veci sa vykonáva ďalšie preverovanie,” dodal Szeiff.

Podotkol, že pri pátraní polícia využila súčinnosť aj s príslušníkmi Mestskej polície Bratislava a členov Pohotovostného pátracieho tímu.

Znásilnenie

Ako následne polícia dodala na sociálnej sieti, vec si na základe rozhodnutia riaditeľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. „Nakoľko v súčasnej dobe sú vo veci vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu poskytneme, akonáhle to situácia vo vyšetrovaní umožní,” píše sa v príspevku.

Intoxikovaná a s reznými ranami

Podľa portálu Tvnoviny bola mladá žena intoxikovaná a má zranenia po celom tele vrátane rezných rán a bola v bezvedomí. Polícia aktuálne zisťuje, ako sa tam dostala.

Portál Aktuality dopĺňa, že mladá žena v sobotu večer pripravovala galakoncert na počesť svetovej opernej legendy Lucie Popp pod názvom LUCIA POPP TRIBUTE. Pred polnocou odišla z divadla a domov však neprišla.

image

Svoju nadrogovanú manželku v bezvedomí nechal znásilniť 83 mužmi. Zverstvá, ktoré praktikoval dlhé roky, si natáčal na video

Polícia žiada o pomoc

V súvislosti s prípadom žiada polícia verejnosť o pomoc. Vyzvala ľudí na kontaktovanie v prípade, ak boli v čase 3.00 až 4.00 h svedkami podozrivého správania neznámej osoby alebo zaregistrovali podozrivo vyzerajúcu osobu sa pohybovať v blízkosti domova pre seniorov na Vilovej ulici.

"Prípadne, ak týmto úsekom prechádzali vozidlom vybaveným nahrávaním kamerového záznamu," dodal Szeiff. Podotkol, že verejnosť môže políciu kontaktovať na bezplatnom čísle 158, súkromnou správou na sociálnej sieti alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 11:59