Svoju nadrogovanú manželku v bezvedomí nechal znásilniť 83 mužmi. Unsplash/alexander-grey/Canva/
StoryEditor

Svoju nadrogovanú manželku v bezvedomí nechal znásilniť 83 mužmi. Zverstvá, ktoré praktikoval dlhé roky, si natáčal na video

Michal Čiernik25.06.2023., 12:00h

Povedal, že je to jeho jediná celoživotná láska. Napriek tomu ju takmer desať rokov predával ako sexuálnu otrokyňu. Muž je podozrivý aj z vraždy a znásilnenia.

Lajkuj Brainee.sk na

Myslela si, že je to sen. Po zhliadnutí videí, na ktorých ju roky znásilňovali, sa psychicky zrútila. V prípade bolo zatknutých a obvinených zo znásilnenia už 51 identifikovaných podozrivých, uvádza Dialy Mail.

Ohavné činy muž praktizoval medzi rokmi 2011 až 2020, kedy hľadal ľudí na online fóre s názvom „Bez jej vedomia“, aby znásilnili jeho manželku. Prevažná väčšina útokov bola nafilmovaná, pričom videá boli umiestnené v počítačových súboroch spolu s menom útočníka a typom sexuálneho aktu. 

Polícia použila dôkazy z videozáznamov a počítačových údajov na identifikáciu 92 prípadov znásilnenia jeho manželky 83 mužmi vo veku od 26 do 73 rokov. Dominique P., ako ho označujú francúzske súdne orgány, bude čeliť budúci rok súdnemu procesu spolu s údajnými komplicmi, s ktorými sa stretol na online sexuálnom fóre, za údajné trestné činy proti svojej manželke.

Podľa obžaloby mal „Dominique“ vyzvať násilníkov svojej manželky, aby nepoužívali kondómy. To potvrdil aj lekár, ktorý odhalil, že šesťdesiatnička ochorela na štyri pohlavné choroby a trpela gynekologickými problémami. Na omámenie svojej manželky mal údajne použiť liek Lorazepam, ktorý jej primiešal do jedla.

Ďalšie sexuálne útoky

Na prípad jeho manželky prišli v roku 2020, keď ho chytili, ako pomocou pera so skrytou kamerou špehoval ženy v šatniach vo francúzskom meste Carpentras. To následne políciu priviedlo k prehliadke jeho domu.

Dominique P. je podozrivý aj zo znásilnenia a následnej vraždy Sophie Narme, 23-ročnej realitnej agentky, ktorú našli v decembri 1991 zohavenú v byte v 19. parížskom obvode. Pitva odhalila, že mladú ženu nadrogovali, znásilnili, škrtili a bodli nožom do hrudníka.

V roku 1999 mal sexuálne napadnúť ďalšiu, vtedy 19-ročnú realitnú maklérku, uvádzanú len ako E. v byte na parížskom predmestí Villeparisis. Jej sa však našťastie podarilo ujsť. 7. septembra 2022 sa Dominique P. postavil pred sudcu v Nanterre, kde bol obvinený z vraždy Sophie Narmeovej a pokusu o znásilnenie 19-ročnej maklérky. Odvtedy sa priznal len k pokusu o znásilnenie.

image

Príbeh ako z hororu. Z adoptovaného dieťaťa sa vykľula narušená dospelá žena s dwarfizmom, nových rodičov chcela zabiť

S manželkou žili spolu v dedine Mazan neďaleko Carpentras. Manželmi boli 50 rokov. Podľa portálu France 3 by mohlo mužovi hroziť v prípade jeho manželky až 20 rokov za mrežami. Otec troch detí je v súčasnosti stíhaní vo väzení v Avignone na juhu Francúzska. Pred súdom tvrdil, že svoju ženu miluje a že bola „jeho prvá a jediná láska jeho života,“ dodal jeho právnik.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 16:01