V centre Bratislavy došlo k veľmi kurióznemu vlámaniu.Facebook/polícia Slovenskej Republiky/
StoryEditor

Tak tento únik sa mu nepodaril. Po nevydarenej lúpeži v Bratislave sa chcel zlodej skryť priamo na polícii

Michal Čiernik24.07.2023., 10:00h

V centre Bratislavy došlo k veľmi kurióznemu vlámaniu. Po nevydarenej krádeži sa zlodej rozhodol ujsť cez strechy okolitých budov. Na jeho smolu si však vybral tú nesprávnu.

Lajkuj Brainee.sk na

Polícia Slovenskej republiky na svojom Facebooku zverejnila ďalší kuriózny prípad. 26 ročný muž z Bratislavy, sa po nevydarenej lúpeži rozhodol ujsť po strechách priľahlých budov. Na jeho smolu si však nevedomky vybral Krajské riaditeľstvo policajného zboru.

Muž sa podľa polície vlámal do kancelárskych priestorov budovy na Ulici 29. augusta. Pri krádeži bol však vyrušený pracovníkmi bezpečnostnej služby a dal sa na útek po streche budovy. Preskočil až na strechu budovy nachádzajúcej sa v bezprostrednej blízkosti, prekonal zámok a následne vošiel do jej vnútorných priestorov. Netušil však, že sa nachádza v priestoroch Krajského riaditeľstva policajného zboru.

„Pracovníci ochrany objektov bezodkladne vykonali potrebné úkony, muža na mieste zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Následne ho odovzdali hliadke policajtov prvého bratislavského okresu, ktorá muža eskortovala na policajné oddelenie,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

image

Nový rýchlostný rekord? Muž z Liptovského Mikuláša išiel na kolobežke rýchlosťou 118 kilometrov za hodinu

Neskôr sa zistilo, že Pavol Z. sa v posledných 24-mesiacov dopustil krádeže, za ktorú bol právoplatne odsúdený. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave v tejto súvislosti vzniesol obvinenie z trestného činu krádeže v štádiu pokusu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 13:43