Pra-pravnučka kráľa Juraja V. sa vydala za austrálsku priateľku na vôbec prvej lesbickej svadbe kráľovskej rodinyX/Nowmynews/
StoryEditor

Prvá LGBT svadba v kráľovskej rodine. Pra-pravnučka kráľa Juraja V. povedala áno svojej austrálskej priateľke

Michal Čiernik20.02.2024., 14:00h

Kráľovská rodina oslávila svoju prvú lesbickú svadbu po tom, čo sa pra-pravnučka kráľa Juraja V. Ellen Lascelles vydala za svoju austrálsku priateľku. Ceremónia sa konala v exteriéri v Novom Južnom Walese v Austrálii.

Lajkuj Brainee.sk na

Aristokratka Ellen Lascelles (39) sa zapísala do histórie, keď sa tento týždeň na ceremónii v Byron Bay Hinterland vydala za Channtel McPherson, známou ako „Chan“ .

Ellen, ktorá je neterou Davida Lascellesa, ôsmeho a súčasného grófa z Harewoodu, si vymenila sľuby so svojou partnerkou a spečatila ich spojenie bozkom pred nádherným ručne vyrobeným slávnostným transparentom s nápisom „Here Come The Brides“.

image

Zdravotné problémy v kráľovskej rodine. Kráľ ide pod nôž, na operačnom stole skončila aj princezná Kate

Stanú sa veľkou zmiešanou päťčlennou rodinou, pretože Ellen má syna Jacka a dcéru Penny so svojím bývalým austrálskym priateľom, zatiaľ čo Chan, majiteľka dizajnérskej spoločnosti, má dcéru Raff.

Zábavná svadba v prírode

Keď sa starí rodičia Ellen, gróf a grófka z Harewood, brali, recepcia sa konala v St James‘s Palace a zúčastnil sa jej aj kráľ Juraj VI. a jeho manželka, kráľovná Alžbeta.

Ellen Lascelles si však vybrala celkom inú svadbu, vonku v austrálskej prírode, medzi zvlnenými zelenými kopcami, úžasnými výhľadmi, bujným dažďovým pralesom a vodopádmi. „Channtel a ja sme sa obklopili takmer všetkými našimi milovanými ľuďmi a prežili sme ten najzábavnejší, najhorúcejší a najviac láskou naplnený deň, aký som si dokázala predstaviť,“ povedala Ellen podľa Daily Mail.

Pred prelomovou svadbou Ellen radostne upozorňovala priateľov na ich zasnúbenie na sociálnych sieťach. „Na Nový rok ma Chan požiadala o ruku a premenil neuveriteľný rok 2022 na ešte neuveriteľnejší rok 2023,“ napísala vtedy Ellen.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 17:25