Bytovka v dúhových farbách.Facebook/Corwin
StoryEditor

Bytovku osvetlili do dúhových farieb. To pobúrilo údajného majiteľa bytu, gesto spoločnosti ťa odrovná

pc02.11.2022., 12:00h

Nielen fotografia, ale aj samotný popis vyvolali množstvo reakcií. Ako pozitívnych, tak aj negatívnych.

Lajkuj Brainee.sk na

Sociálnymi sieťami už niekoľko dní koluje príspevok developerskej spoločnosti, ktorá zdieľala fotografiu bytovky. To naštvalo jedného z údajných majiteľov bytu, ktorý ako problém vnímal nasvietenie bytovky do dúhových farieb s cieľom vyjadriť podporu LGBTI+ komunite

Spoločnosť prišla s krásnym gestom 

Nielen fotografia, ale aj samotný popis vyvolali množstvo reakcií. Ako pozitívnych, tak aj negatívnych. „V našej práci sme sa vždy snažili vytvoriť miesto pre každého – bez rozdielu. To však musí znamenať viac než slová. A o tolerancii iba nehovoríme, ale skutočne ňou žijeme. Aj preto naďalej finančne podporujeme Iniciatívu Inakosť, ktorá bojuje za tolerantnejšie a láskavejšie Slovensko,“ vysvetlila spoločnosť na Facebooku. 

image

Vrahom sa môže stať každý z nás. Agresívne sklony sa môžu prejaviť už v detstve, hovorí psychologička

Veľký rozruch vyvolal najmä Jozef, ktorý tvrdí, že je majiteľom bytu. „To ste mali hneď povedať, ešte predtým, než ste začali predávať byty. Nič by som od vás nekúpil. Zbytočne ste ma iba nas*ali, ďakujem,“ napísal pod príspevok. 

Slová spoločnosti však milo prekvapili mnohých. „Dobrý deň, naše hodnoty neskrývame. Ponúkame vám možnosť odstúpiť od kúpnej zmluvy a vrátenie finančného plnenia,“ reagovala spoločnosť s tým, že zmluvnú pokutu si nebudú nárokovať a pre ukončenie zmluvy zároveň vrátenie zálohy by mal Jozef kontaktovať obchodné oddelenie.

To však Jozefa pravdepodobne neuspokojilo a komentoval aj naďalej. Niektorým ľuďom zjavne došli nervy. „Už vám ponúkli vypovedanie zmluvy bez pokuty, nestrápňujete sa a píšte na obchodné oddelenie,“ dodala Kristína.  

A ako to nakoniec dopadlo? „Daný zákazník nás do dnešného dňa nekontaktoval a nepožiadal o ukončenie zmluvy,“ uzavrelo pre Brainee marketingové oddelenie spoločnosti. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 00:56