Cristiano RonaldoReuters/Stringer
StoryEditor

VIDEO Na ihrisku sa mu nedarí, na internete dominuje. Ronaldo si založil YouTube kanál, za deň získal 17 miliónov odberateľov

Antiyoutuber23.08.2024., 11:30h

Cristiano Ronaldo dokázal pokoriť ďalší rekord. Tentokrát však nie vo futbale, ale vo svete sociálnych sietí. Založil si totiž YouTube kanál a za deň získal vyše 17 miliónov odberateľov. Svojim deťom sa už stačil pochváliť zlatým ocenením, ktoré mu prišlo za získanie prvého milióna odberateľov.

Lajkuj Brainee.sk na

Futbalista Cristiano Ronaldo, ktorý je mnohými považovaný za najlepšieho futbalistu všetkých čias, sa na sociálnych sieťach pochválil, že si založil vlastný YouTube kanál. Ronaldo drží množstvo rekordov vo futbale a teraz si pripísal ďalší rekord aj vo svete sociálnych sieťach. Jeho YouTube kanál sa totiž stal najrýchlejšie rastúcim kanálom v histórii, píše portál Antiyoutuber.

Ronaldo oznámil, že si zakladá vlastný YouTube kanál, na ktorom sa okamžite začali objavovať noví odberatelia. To ale v takej rýchlosti, že mal futbalista na svojom kanáli za pár okamihov odberateľov milión. To samozrejme znamenalo, že mu spoločnosť YouTube doručila zlatú trofej, ktorá vyzerá ako logo YouTube.

image

Prichádza nová futbalová hra a EA sa musí mať na pozore. Bude zadarmo, desiatky miliónov do nej napumpoval aj sám Ronaldo

Trofej venoval deťom

Ronaldo sa na sociálnych sieťach pochválil, že trofej získal a venoval ju svojim deťom, ktoré z nej boli nadšené. „Ja si myslím, že mu tú trofej dali ešte predtým, než si kanál založil. Len Ronaldo dokáže za deň to, na čom ostatní pracujú roky. Mal by ešte dostať cenu za to, ako rýchlo ten milión získal. Ronaldo je kráľ,“ reagujú na Ronaldovu rýchlo získanú trofej ľudia na Instagrame.

Na milióne odberateľov sa ale Ronaldov účet ani zďaleka nezastavil. Zhruba za deň totiž Ronaldov kanál UR Cristiano odoberá vyše 17 miliónov ľudí. Ronaldo na kanál pridáva krátke videá, ktoré často netrvajú ani dve minúty. Vo videách futbalista hovorí o sebe, o svojej žene a svojej rodine.

Za jediný deň vydal už dvanásť videí a ako sa dalo čakať, tie majú miliónovú sledovanosť. Najsledovanejšie video má zatiaľ 12 miliónov zhliadnutí a v ňom Ronaldo spolu so svojou partnerkou spoločne odpovedajú na otázky, kto je v čom lepší.

Najsledovanejší na Instagrame

Ronaldovi ale iste k takému úspechu výrazne pomohli aj jeho čísla na sociálnych sieťach. Portugalský futbalista je totiž najsledovanejším človekom na Instagrame. Momentálne jeho profil sleduje 636 miliónov ľudí.

image

Futbalové hviezdy pred súdom. Alves teraz dostal 4,5 roka za znásilnenie, obvineniam čelili aj Messi s Ronaldom

Hneď za ním je jeho odveký rival Lionel Messi, ktorého sleduje 503 miliónov ľudí. Ronaldovi tak stačilo na svojom Instagrame oznámiť, že si založil vlastný kanál na YouTube a jeho sledujúci okamžite zamierili svojho obľúbenca podporiť aj tam.

Podobný efekt sme mohli vidieť vo chvíli, keď Ronaldo oznámil prestup z futbalového tímu Manchester United do saudskoarabského Al-Nassr. Novému tímu totiž vďaka Ronaldovi vtedy pribudlo vyše 12 miliónov nových sledujúcich na Instagrame.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 09:10