Farár rozbehol kariéru na OnlyFansIG/oferaofc
StoryEditor

Z farára sa stal tvorca na OnlyFans. Kvôli záľube v erotických hrách musel cirkev opustiť

Antiyoutuber21.06.2023., 12:00h

Platforma pre dospelých OnlyFans je preplnená rôznorodými tvorcami a tvorkyňami. Nie je výnimkou, že sa napríklad bývalé policajtky či farárky rozhodnú na platforme podnikať. Momentálne sa so svojím príbehom zveril tridsaťštyriročný kňaz.

Lajkuj Brainee.sk na

OnlyFans je pre mnohých cesta k väčším zárobkom a žiarivej budúcnosti. Tvorcovia si na nej skutočne môžu zarobiť slušné peniaze, pokiaľ sú pracovití a ich obsah je niečím zaujímavý. Pre niektorých je to však skôr životná cesta a poslanie, než rýchla cesta k peniazom, píše Matěj Čech z portálu Antiyoutuber.

To je príbeh práve tridsaťštyriročného kňaza Vagnera O Feru, ktorý tam momentálne podniká s manželkou. Ako veriaci človek sa držal mnohých zásad cirkvi a prvý sex so ženou mal až po svadbe. To im otvorilo oči a zistili, že erotika je tá cesta, ktorou by sa mali spoločne vydať.

image

OnlyFans modelka žiadala svojich fanúšikov o peniaze na vozík. Potrebuje ho na svoje desaťkilové implantáty

Kňaz na OnlyFans

To, že existuje mnoho pornografického obsahu zadarmo na internete ľahko komplikuje prácu OnlyFans tvorkyniam. Je tak dôležité, aby boli niečím zaujímavé a originálne. Musia presvedčiť fanúšikov, že má zmysel dať odber im, pretože u nich nájdu špeciálny obsah, ktorý sa nevyskytuje len tak niekde inde.

Keď sa potom na platforme objaví niekto, ako je práve kňaz Fera, používatelia mu nadšene s vidinou pikantného obsahu dajú odber. Už od detstva bol však Fera vedený k viere. Vychovávaný v silne kresťanskej rodine sa neskôr sám vydal cestou kňaza. So svojou ženou ku ktorej už predtým cítil silné puto a lásku sa poznal už od detstva.

A pretože to jeho cirkev dovoľuje, neskôr sa vzali a začali si žiť svoj krásny románik. Po celú dobu ich vzťahu až do svadby spolu však kvôli viere a cirkevným zásadám nemali sex. Tradíciou bolo totiž u nich v cirkvi s pohlavným stykom počkať až do svadby. Keď sa teda oddali spoločným radovánkam, otvoril sa im úplne nový svet.

Našli životný zmysel

Sexuálny život sa pre nich stal vášňou a životným zmyslom. Spoločné radovánky sa snažili čo najviac to šlo okoreniť. Zrejme už však všetky nápady a vášeň vyčerpali, a tak začali hľadať nové spôsoby na uspokojenie. Veľkým posunom v ich sexuálnom živote bolo, keď si jedného dňa vyskúšali swingers party.

image

Musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans. Členovia komunity ňou najprv opovrhovali, teraz si od nej pýtajú pikantné fotky

Nad týmto hriešnym párom sa však postupom času začali sťahovať mračná. Napriek tomu, že sa snažili svoje neresti utajiť, niekto na ich hriešny život prišiel a začalo to s nimi ísť z kopca. Podobné sexuálne neresti neboli jeho cirkvou akceptované, a tak bol ich predstaviteľmi Fera konfrontovaný.

Podľa nich si na pozícii kňaza nemôže dovoliť podobné akcie navštevovať a taký sexuálny život žiť. Zrejme z nátlaku cirkvi a spoločnosti sa tak neskôr rozhodol zo svojej pozície farára odísť. Časom sa tak s manželkou snažil nájsť si prácu. Pokúsili sa dokonca rozbehnúť podnik na predaj domácich koláčov. Ten im však veľmi nevynášal, a tak ho boli nútení zavrieť.

image

Farár rozbehol kariéru na OnlyFans

IG/oferaofc

Cirkev museli opustiť

Keďže už neboli v cirkvi a nebol na nich vyvíjaný žiadny tlak, svoje sexuálne hrátky si užívali čo to len šlo. Stále navštevovali rôzne swingers party, keď práve na jednej zistili, že existuje platforma OnlyFans. Nápad, že by mohli natáčať svoje hrátky, zverejňovať ich a zarábať si tým sa im natoľko zapáčil, že si OnlyFans nakoniec založili.

Hoci svoju predošlú cirkev opustili, nestratili vieru v boha. V čase keď už natáčali na OnlyFans chodili do iného kostola, kde však neboli prijatí práve najlepšie.

image

Bývala učiteľka a farárka vymenila kostol za OnlyFans. Teraz zarába desaťkrát viac a užíva si slobodu

Zvesti o ich živote a kariére sa zrejme rozniesli a oni si boli opäť nútení vybrať medzi podnikaním na OnlyFans a dochádzaním do kostola. Vybrali si OnlyFans. Hoci už do kostola nechodia tak ako by si priali, Boh je stále súčasťou ich života. Fera sa zveril, že v neho stále verí a denne sa modlí.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 15:42