Zo záchrnaky až do erotiky.Youtube/swns/
StoryEditor

Lesbický pár vymenil zdravotníctvo za OnlyFans. Baby zarábajú štyrikrát viac

Michal Čiernik17.05.2023., 16:00h

Lesbický pár pracoval v zdravotníctve. Náplň práce bola však nad jej sily, niekedy pracovali aj takmer pätnásť hodín denne. Obe sa tak rozhodli, že dajú v práci výpoveď a začnú sa živiť na OnlyFans.

Lajkuj Brainee.sk na

Kayley Winterson a Emily Rose spolu už dlhé roky tvoria pár. Pracovali na rovnakom mieste a v rovnakom odvetví v záchrannej službe. Keď však zistili, že existujú spôsoby, ako si môžu zarobiť oveľa viac peňazí, neváhali a svoju kariéru zmenili, píše Matěj Čech pre portál Antiyoutuber.cz.

Hoci robili niečo čo ich zrejme bavilo, práca bola dlhá a vyčerpávajúca. „Práca v záchrannej službe bola hrozná pre naše duševné zdravie. Väčšinou je to minimálne dvanásťhodinová smena,“ hovorí pre DialyMail Winterson. Do záchrannej služby nastúpila v roku 2020 v covidovej pandémii. Zmena jej začínala o šiestej hodine ráno, pričom často o dvanásť hodín neskôr stále nevedela, kedy skončí. „Z dvanásťhodinovej zmeny sa potom stala pätnásťhodinová. Bolo to emocionálne aj fyzicky vyčerpávajúce.“ dopĺňa.

Nezvládali dlhé pracovné zmeny

Podobne na tom bola aj jej partnerka Rose. Tá sa tiež nechala počuť, že ich smeny boli také časovo náročné, že sa pokojne aj týždeň nevideli. „Snažili sme sa brať spoločné zmeny. Tie nám však pridelili veľmi zriedkavo,“ hovorí Rose. Winterson sa v jeden deň rozhodla, že svoju prácu opustí a začne pracovať v testovacom centre na koronavírus. 

V tom čase však už mala OnlyFans s pár fanúšikmi. Keď zistila, že si iba za dvadsať minút na OnlyFans zarobí viac, než za celý deň vo svojej práci, mala jasno. Opustila teda aj túto pozíciu a začala sa naplno venovať fanúšikom na platforme.

Zarábajú štyrikrát viac 

Momentálne tvoria obsah na platformu spoločne a sú vraj šťastnejšie ako kedykoľvek predtým. Konečne môžu poriadne tráviť spoločný čas niečím, čo ich baví a napĺňa. Svojich fanúšikov sa snaží zaujať nielen svojimi nahými telami, ale aj špeciálnym obsahom, ktorý sa spája s ich predošlou kariérou. „Je to to, čo sme aj tak robili predtým. Len sme nastavili kameru s dobrým osvetlením,“ opisujú tvorkyne svoj obsah. Sexi videá v záchranárskom oblečku so zdravotnou tematikou je to, čo fanúšikovia chcú.

image

Bývala učiteľka a farárka vymenila kostol za OnlyFans. Teraz zarába desaťkrát viac a užíva si slobodu

Ľahko tiež odtajnili svoje momentálne príjmy. Na OnlyFans si vraj zarobia štyrikrát viac, než koľko v ich predošlej práci, čo bolo jedenásť libier za hodinu. Niektorí ich na internete odsudzujú za to, že z prospešnej práce prešli na hriešnu kariéru. „Prešli od pomoci ľuďom k tomu, že spoločnosti neprispievajú ničím s nulovou hodnotou. Smutné,“ píše jeden používateľ na YouTube. Podobné komentáre však neriešia. „Ľudia nás vo všeobecnosti veľmi podporujú. Každý, s kým sme hovorili, chápe, že sme predtým neboli šťastné,“ hovoria tvorkyne.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 08:18