Jej implantáty vážia 10 kíl, žiadala svojich fanúšikov o peniaze na vozík.Instagram/
StoryEditor

OnlyFans modelka žiadala svojich fanúšikov o peniaze na vozík. Potrebuje ho na svoje desaťkilové implantáty

Antiyoutuber11.05.2023., 10:30h

Mladá OnlyFans tvorkyňa musela svojich fanúšikov žiadať o zaplatenie elektrického vozíka. Kvôli svojim implantátom totiž začala mať problém s chôdzou. Pri zväčšení vagíny takmer zomrela, ale aj tak chce v operáciách pokračovať. Za plastiky pritom už zaplatila viac ako 274 tisíc eur.

Lajkuj Brainee.sk na

OnlyFans tvorkyňa zašla zo svojou snahou o zvýšenie svojej atraktivity až príliš ďaleko. Vďaka všemožným plastickým operáciám si totiž neustále zväčšovala svoje prsníky a zadok. Lenže jej umelé prsníky boli nakoniec natoľko obrovské, že sa jej začalo pod ich váhou zle chodiť. Svojich fanúšikov preto požiadala, aby jej zaplatili elektrický vozík, pretože práve kvôli nim si nechala výrazne zväčšiť rôzne časti svojho tela. Pre niektorých mužov sú totiž prsníky gigantických rozmerov veľmi atraktívne. Čím väčšie, tým lepšie. OnlyFans tvorkyňa Mary Magdalene ale kvôli tomu začala mať veľké problémy, píše sa na portáli antiyoutuber.cz

Riziková operácia

Len 26-ročná Magdalene, samozrejme, tvrdí, že plastické operácie nepodstupovala len kvôli svojim fanúšikom. Ona sama sa vraj na nich postupne stala závislá a zmenu svojho vzhľadu teraz už berie skôr ako koníček. Magdalene je pre svoj vzhľad označovaná ako najviac chirurgicky vylepšená žena na svete. 

image

Influencerka omylom kúpila gauč za 100 tisíc. Teraz svojich fanúšikov prosí, aby jej poslali peniaze

Už skôr ale kvôli svojmu koníčku takmer zomrela. Chcela sa totiž stať ženou s najtučnejšou vagínou na svete, ale pri operácii stratila veľké množstvo krvi a musela dostať hneď niekoľko transfúzií. Z jednej z nich ale dostala alergickú reakciu, pretože darovaná krv jej nesadla a riziko smrti sa opäť zvýšilo. Množstvo ľudí by si po takomto zážitku povedalo, že už ďalšie operácie nepodstúpia, Magdale to ale nezastavilo, práve naopak. Prisahala totiž, že nikdy neprestane na plastické operácie chodiť. 

Ťažké implantáty jej sťažujú chôdzu

Nad svojím sľubom sa ale musí naozaj dôkladne zamyslieť. V dôsledku svojej neuveriteľnej premeny totiž začalo jej telo umelé zväčšenia ťažko nezvládať. Najmä kvôli umelým prsníkom začala mať Magdalene problém s chôdzou. Jej umelé prsníky vážia 10 kilogramov, čo je pre telo obrovská záťaž. Musí sa snažiť chodiť neustále vzpriamená a tým pádom pri takejto záťaži vyvíja neuveriteľný tlak nielen na nohy, ale tiež aj na chrbát.

Práve v dôsledku toho požiadala svojich fanúšikov, aby jej zaplatili elektrický vozík, pretože už bola z neustálej záťaže úplne vyčerpaná. Samozrejme, mohla ho zaplatiť zo svojich peňazí, obrovskú časť ale zaplatila za plastické operácie. Od roku 2018 zaplatila 300 tisíc dolárov, čo je zhruba viac ako 274 tisíc eur. Problém toho, že sa ženy snažia neustále vyzerať lepšie, je v poslednej dobe veľmi rozšírené. 

image

Na plastické operácie už utratila niekoľko stoviek tisíc dolárov.

Instagram/

Často k tomu vedú sociálne siete

Ženy totiž bývajú nespokojné samy so sebou, keď majú napríklad malé prsníky. Pretože chcú byť pre mužov atraktívne, utrácajú desiatky tisíc za to, že si nechávajú svoje prsníky zväčšiť. Plastická operácie sa, samozrejme, netýka len prsníkov, ale tiež zadku a pier. Množstvo mladých žien si necháva aplikovať do svojich pier botox, pretože si myslia, že sa tak budú viac páčiť. Je to opäť problém sociálnych sietí.

Nielen mladé slečny, ale aj dospelé ženy sledujú svoje idoly, najviac na Instagrame, ktorí žijú ich vysnívaný život a zároveň udávajú rôzne trendy. Kvôli tomu sa povedomie o možnosti plastických operácií virálne šíri a množstvo žien sa rozhodne už v mladom veku takúto operáciu podstúpiť. Často môžu mať mylný dojem o tom, že sú kvôli telesným nedostatkom neatraktívne. 

Niečo iné je, samozrejme, to, keď má žena v plastických operáciách záľubu, ako je tomu v prípade Magdalene. Príliš podobných zákrokov ale môže byť smrtiacich, čo sa stalo OnlyFans tvorkyni, ktorá sa snažila vyzerať ako Kim Kardashian. Tá totiž zomrela na zástavu srdca v dôsledku plastických operácií.

Doplatila tak na to, že chcela byť viac atraktívna a tiež čo najviac vyzerať ako Kardashian. Rôzne vzhľadové napodobňovanie sa netýka len OnlyFans tvorkýň. Je to problém, ktorý sa vplyvom sociálnych sietí dostáva práve aj medzi obyčajné mladé dievčatá, ktoré sa rozhodnú celkom zmeniť svoj vzhľad. 

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:48