Sexi farárka vymenila kostol za OnlyFans.Twitter/nikole Mitchell/
StoryEditor

Bývala učiteľka a farárka vymenila kostol za OnlyFans. Teraz zarába desaťkrát viac a užíva si slobodu

Michal Čiernik01.05.2023., 09:00h

Pobožnú prácu opustila a začala sa naplno venovať striptíze a kariére na OnlyFans. Teraz má v radoch svojich fanúšikov desiatky známych tvárí z bývalej práce v kostole.

Lajkuj Brainee.sk na

Hoci sa Nikole Mitchell stále považuje za duchovnú, náboženská komunita ju zväzovala a nedovoľovala robiť to, pre čo sa podľa jej slov narodila. Už od malička chcela byť vraj striptérkou. Rozhodla sa tak, že opustí svoju prácu v cirkvi a začne sa venovať erotickému priemyslu. 

Vyzliekať sa začala aj pred kamerou, keď si založila účet na platforme OnlyFans. Teraz si zarába desaťtisíce a je vraj šťastnejšia, ako predtým, píše Matěj Čech na portáli Antiyoutuber.cz.

image

Úchylku má každý jeden z nás, BDSM sa nikto nemusí báť, hovorí profesionálna domina Monita

Bývalá farárka a aj učiteľka

Sú povolania, ktoré s kariérou v erotickom priemysle nejdú práve dohromady. Nielen na pozícii farárky sa zrejme veľmi nepristane predávať svoje nahé fotky, ale aj v iných prácach, ktorými si Mitchell prešla. 

Predtým robila aj učiteľku na strednej škole, pričom po celý čas jej tichý hlások v hlave šepkal, že by sa mala dať na dráhu striptérky. K tomuto kroku sa odhodlala v čase, keď vyšla na verejnosť s tým, že je queer.

Naplno sa tak začala venovať kariére na OnlyFans. Históriu však nehodila za hlavu. Sama sa k nej vraj čas od času vracia. Síce je väčšina jej predplatiteľov anonymných a nepozná ich. Niektorých však pozná osobne a je až prekvapujúce, o koho sa jedná. Niektorí sú vraj bývalí priatelia a kolegovia z náboženského spoločenstva.

Mala ponuky od bývalých študentov

Mitchell tiež vyučovala na strednej škole. Nielen teda, že sa jej ozývajú bývalí priatelia z kostola. Píšu jej vraj aj dokonca bývalí žiaci, ktorých učila. Jeden ju dokonca žiadal o sex. 

„Dokonca som mala od bývalého študenta strednej školy ponuku na sex so mnou, z čoho som bola úprimne nadšená,“ netají sa Mitchell zveriť, že jej ponuka polichotila a zvažovala ju. „Už nie je stredoškolák. Má viac ako tridsať,“ dopĺňa Mitchell. Pre bývalého študenta by to zrejme bol splnený sen.

image

Musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans. Členovia komunity ňou najprv opovrhovali, teraz si od nej pýtajú pikantné fotky

Spočiatku ju vraj podporoval aj manžel. Kupoval jej dokonca rôzne hračky a spodnú bielizeň. Často aj fotil a natáčal jej sexuálny obsah. Po určitej dobe sa však rozhodol, že je toho naňho už zrejme veľa a začal na ňu naliehať, aby s tým prestala. 

Chcel, aby sa z nej stala iba žena v domácnosti. To očividne Mitchell šokovalo, a tak sa s manželom rozviedla. Odvtedy je šťastnejšia, cíti sa slobodne a robí to, čo ju baví.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 22:26