Suzanne SomersReuters/Danny Moloshok
StoryEditor

Zomrela mama zo seriálu Krok za krokom. Herečka Suzanne Somers podľahla rakovine len deň pred narodeninami

TASR16.10.2023., 08:02h

Deň pred svojimi 77. narodeninami zomrela v nedeľu ráno americká herečka Suzanne Somersová, známa najmä z televíznych seriálov Three‘s Company a Krok za krokom. Prostredníctvom herečkinej dlhoročnej hovorkyne R. Couri Hayovej to oznámila jej rodina.

Lajkuj Brainee.sk na

Somersová mala rakovinu prsníka, ktorú jej prvýkrát diagnostikovali v roku 2001. Absolvovala lumpektómiu a ožarovanie, ale odmietla podstúpiť chemoterapiu. Tento rok v júli na Instagrame oznámila, že choroba sa jej vrátila. Herečka trpela aj rakovinou kože.

image

Smutná správa. Zomrela známa speváčka, boj so zákernou choroba prehrala v 25 rokoch

Boj s rakovinou motivoval Somersovú k napísaniu knihy Knockout o alternatívnej liečbe tejto choroby, za čo ju kritizovala American Cancer Society. Somersová účinkovala od 70. rokov v mnohých televíznych filmoch a seriáloch.

Pamätať si ju budeme najmä zo seriálu Krok za krokom

Najviac ju preslávili seriály Three‘s Company (1977 – 1981) a Krok za krokom (1991 – 1998). V lete 2005 sa neúspešne pokúsila preraziť na Broadwayi s predstavením The Blonde in the Thunderbird.

image

Suzanne Somers

Reuters/Adrees Latif

Somersová bola dvakrát vydatá. V roku 1965 sa vydala za Brucea Somersa, s ktorým mala syna Brucea Jr. Toto manželstvo sa skončilo v roku 1968. V roku 1977 si vzala moderátora Alana Hamela, s ktorým žila až do svojej smrti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 11:03