Mia KhalifaInstagram/Mia Khalifa
StoryEditor

Bývalá po*noherečka Mia Khalifa obhajovala útok na Izrael. Playboy s ňou nekompromisne ukončil spoluprácu

Antiyoutuber11.10.2023., 11:30h

Bývalá hviezda filmov pre dospelých Mia Khalifa čelí veľkej vlne kritiky. Na sociálnych sieťach v posledných dňoch zdieľala názory, v ktorých obhajovala útok Palestíny na Izrael. Neskôr aj vyzývala, aby natáčali videá z útokov horizontálne. Spoluprácu s ňou ukončil magazín Playboy, na šírenie násilia má nulovú toleranciu.

Lajkuj Brainee.sk na

K útoku na Izrael sa vyjadrilo mnoho celebrít a influencerov. Väčšina z nich útok odsudzuje a dúfa, že čoskoro sa situácia vyrieši. Bývalá libanonská herečka z filmov pre dospelých a súčasná hviezda platformy OnlyFans Mia Khalifa sa však postavila na stranu Palestíny. K situácii sa vyjadrila na sociálnej sieti X, niekdajšom Twitteri. Neskôr však príspevok zmazala, píše portál Antiyoutuber.

Kritizované názory

„Ak sa dokážete pozrieť na situáciu v Palestíne a nestáť na strane Palestínčanov, potom ste na zlej strane apartheidu a história to časom ukáže,“ napísala v sobotu Khalifa. V inom príspevku nazvala fotku teroristov Hamasu renesančným obrazom.

image

Bývala pornohiezda napadla muža kvôli obťažovaniu. Jej minulosť ju neustále prenasleduje

Neskôr ich tiež vyzvala, aby útoky na Izrael natáčali horizontálne. „Môžete niekto, prosím, povedať bojovníkom za slobodu v Palestíne, nech si obráta telefóny,“ napísala. Khalifa začala neskôr kritizovať Kylie Jenner, ktorá sa postavila na stranu Izraela.

„Ak existuje skutočná žurnalistika, ďalší človek, ktorý bude hovoriť s Kylie Jenner, sa jej spýta na jej názor na napätie na Blízkom východe a nepreruší očný kontakt, kým nedokáže dať dohromady jednu súvislú vetu, keď chce tak veľmi odovzdať názor 400 miliónom sledujúcim,” napísala.

Nulová tolerancia násilia zo strany Playboya

Neskôr zdieľala názor, že takto presne vyzerá boj utláčaných proti tým, čo ich utláčajú. Khalifu takmer okamžite začali používatelia kritizovať. Ku kritike sa tiež pridal magazín pre dospelých Playboy, ktorý s ňou okamžite ukončil spoluprácu.

„V posledných niekoľkých dňoch Mia zverejnila nechutné a odsúdeniahodné komentáre oslavujúce útoky Hamasu na Izrael a vraždenie nevinných mužov, žien a detí,“ uvádza magazín vo vyhlásení. Pre podporovanie akéhokoľvek násilia majú údajne nulovú toleranciu.

image

Teroristi z Hamasau zabili stovky nevinných, na hudobnom festivale našli 250 mŕtvych. Medzi nimi aj veľa cudzincov

Khalifa sa neskôr snažila svoje názory obhájiť. Údajne nepodporuje násilie, len sa snažila osvetliť, že Palestínčania bojujú za slobodu. Aj napriek tomu však stále čelia veľkej kritike.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 22:52