Internet reaguje na kauzu Štefana KuffuBrainee x Canva
StoryEditor

GALÉRIA Woody z Toy Story vyrástol či Nočná mora zo Šíravy. Internet reaguje na incident Štefana Kuffu

Miroslav Kamody20.08.2024., 09:00h

Reakcia satirických stránok na Štefana Kuffu a jeho prerušenie divadelnej hry v Malej Frankovej na seba nenechalo dlho čakať.

Lajkuj Brainee.sk na

Divadelné predstavenie v obci Malá Franková narušil v nedeľu incident. Herci Národného divadla Košice ho tak neodohrali celé. Do predstavenia mal vstúpiť Kuffa a zastaviť ho. Nasledovať mala hádka medzi ním a divákmi. Štátny tajomník envirorezortu tvrdí, že bol pri incidente napadnutý.

image

FOTO Danko, Záborská či Kuffa na bratislavskom Pride. AI poslala konzervatívnych politikov priamo do dúhového davu

Problémom bolo, že inscenácia nebola vhodná pre divákov do 18 rokov, čo nebolo uvedené v materiáloch. Divadlo sa ospravedlnilo. Aj napriek tomu si mnohí myslia, že konanie štátneho tajomníka ministerstva životného prostredia Štefana Kuffu nebolo vhodné a je koniec koncov na rodičoch, či svojim deťom dovolia predstavenie vidieť alebo nie.

Záplava memečiek

Tak či onak, medzi politikmi aj na internete ide aktuálne o kauzu číslo jeden. A zatiaľ čo napríklad podpredseda vlády a minister životného prostredia Tomáš Taraba šíri klamstvá na svojom facebookovom profile, satirické stránky reagujú tak, ako vedia najlepšie - humorom.

image

VIDEO Na bratislavskom Pride vyvesili dúhovú slovenskú vlajku. Taraba už podal trestné oznámenie, Tabák kontaktovala Maticu

Nižšie sme si pre teba pripravili to najlepšie, čo slovenský internet ku kauze vyprodukoval. A ruku na srdce, dosť tomu pomohol aj samotný outfit štátneho tajomníka, ktorý pripomína prinajmenšom strašiaka na poli. Veď sa presvedč sám.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. september 2024 11:26