Internet opäť reaguje na ministerku kultúryFacebook/Skromne
StoryEditor

GALÉRIA Keď nenávidíš Eset, ale dotrepeš sa na akciu, ktorú platí. Internet sa opäť smeje z ministerky kultúry

Miroslav Kamody13.05.2024., 15:38h

Koncert liberálneho francúzskeho umelca, ktorého platí Eset? Po minulých vyjadreniach ministerky kultúry to znie ako nonsens, pre ktorého si treba predvolať Briana Maya.

Lajkuj Brainee.sk na

V nedeľu sa v Bratislave uskutočnil otvárací koncert vedecko-hudobného festivalu Starmus. Na ňom Jean-Michel Jarre s Brianom Mayom predstavili jedinečnú šou s názvom Most z budúcnosti. Konal sa priamo v areáli výstaviska Incheba v priamom dotyku s Mostom SNP a čo bolo pre mnohých zajzásadnejšie - bol zadarmo prístupný verejnosti.

Na miesto sa preto dostavilo až 30-tisíc ľudí, ktorí si užili gigantickú hudobno-svetelnú šou, ktorá bola skutočne na svetovej úrovni. Nikto sa nechcel nechať pripraviť o jedinečnú príležitosť vidieť ju naživo (a kto tú možnosť nemal, ten sledoval priamy prenos).

Na podujatí sa prekvapivo objavila aj ministerka kultúry Martina Šimkovičová. Nie že by na tom bolo niečo zvláštne - ide presne o ten typ udalosti, kde by „čelná predstaviteľka” ministerka kultúry rozhodne mala byť. V súvislosti s jej doterajšími vyjadreniami by jej však akcia ako Starmus nemala stáť ani za prenos v STVR RTVS.

Internet preto okamžite zareagoval a výsledkom je poriadna nálož memečiek, ktoré sme pre teba zozbierali v galérii nižšie:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. jún 2024 04:40