Romana Tabák ako hrdá Marfuša.Facebook/romana Tabak/
StoryEditor

Romana Tabák ako hrdá Marfuša. S novým memečkom sa pochválila aj na svojom profile, všetci si z nej však robia srandu

Michal Čiernik28.12.2023., 12:09h

Že je umelá inteligencia mocná zbraň sa najnovšie presvedčila aj bývalá slovenská tenistka a poslankyňa Romana Tabák. Sama ju však namierila proti sebe.

Lajkuj Brainee.sk na

Bývalá poslankyňa Národnej rady Romana Tabák si na svoj facebookový profil pridala najnovší výtvor Tomáša Jevčíka, známeho ako ai_aktivista. Ten pomocou umelej inteligencie pretvoril slovenských politikov na známe postavy z vianočných filmov.

image

Romana Tabák sa fanúšikov pýtala, či by ju chceli ako tajomníčku na novom ministerstve. Väčšina jej odpovedala, že nie

Zatiaľ čo niektorých zmenil na pekné a kladné postavy, ako napríklad Zuzanu Čaputovú na Popolušku, iným sa ušli negatívne či komické postavy. Príkladom je Matovič ako Grinch, Róbert Kaliňák a Robert Fico ako zlodeji Marv a Harry zo Sám Doma či spomínaná Romana Tabák ako Marfa z Mrázika.

Urobila si srandu sama zo seba? 

Aby o originálnom výtvore zvýšila povedomie, rozhodla sa bývalá slovenská tenistka svoju karikatúru prezdieľať aj na svojom facebookovom profile. Bývala členka národnej rady buď vtip nepochopila, alebo si chcela sviatky odľahčiť a urobiť si trochu srandu aj sama zo seba. Každopádne výsledok zrejme nebol taký, ako očakávala.

Pod príspevkom sa jej nahromadili vo väčšine posmešné komentáre, v ktorých budúcu zamestnankyňu nového ministerstva športu prirovnávajú práve k neslávnej postave. „Viete, že Marfa bola hlúpa a neschopná ?“ znel jeden z komentárov. „A ešte aj rozmaznaná. Presný opak mňa,“ reagovala Tabák.

Okrem komentárov však pripravila novú úrodnú pôdu aj pre populárne meme stránky. Tie sa šance ako vždy poctivo chytili a Tabák okrem Mrázika vsadili aj do ďalších vianočných rozprávok. Všetky memečka nájdeš v galérii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 03:11