Poslankyňa parlamentu Romana TabákTASR/Jaroslav Novák
StoryEditor

Romana Tabák sa fanúšikov pýtala, či by ju chceli ako tajomníčku na novom ministerstve. Väčšina jej odpovedala, že nie

Miroslav Kamody16.10.2023., 12:00h

Tabák zrejme chcela poodhaliť svoju budúcnosť, no jej fanúšikovia ukázali, že majú iný názor.

Lajkuj Brainee.sk na

Bývalá športovkyňa aj poslankyňa Romana Tabák sa do histórie zapísala viac svojimi excesmi, ako reálnymi politickými riešeniami a pomocou ľuďom. Keďže prípady a situácie, ktorými sa zapísala do análov slovenského internetu, je toľko, že by vydali na samostatný článok, zameriame sa len na ten aktuálny.

image

Zabudla na svoje prešľapy? Romanu Tabák pobúrili fotky Zelenskej, ľudia jej ihneď naložili

Na sociálnej sieti Instagram, kde ju sleduje takmer 10-tisíc ľudí, sa politička svojich fanúšikov opýtala, či by si ju vedeli predstaviť ako potenciálnu štátnu tajomníčku na novovzniknutom ministerstve cestovného ruchu a športu, ktoré by podľa dostupných informácií malo vzniknúť od januára budúceho roku.

Ľudia sa vyjadrili jasne

Na prekvapenie samotnej političky však anketa, ktorú mala v príbehu dostupnú 24 hodín, nedopadla zrejme ani zďaleka podľa jej predstáv. Až 64 percent hlasujúcich totiž zvolilo „palec dole”, ktorý predstavuje nesúhlas nad touto funkciou. Celá situácia je o to bizarnejšia, že ide o priamych sledovateľov a fanúšikov Tabák, ktorá v minulosti profesionálne hrávala tenis.

image

Anketa Romany Tabák na Instagrame

Instagram/Romana Tabák

Otázne je aj to, či by v prípade vzniku nového ministerstva a ponuky miesta štátnej tajomníčky funkciu skutočne odmietla len na základe instagramovej ankety. Romana Tabák v týchto parlamentných voľbách nekandidovala, robila však promo strane SNS, za ktorú bude pravdepodobne budúci rok kandidovať do Európskeho parlamentu. Tomu nasvedčuje aj popis v jej profile.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 12:26