Muž, ktorý si hovorí Tereza, si zarába prostitúciouInstagram
StoryEditor

VIDEO Muž menom Tereza. Česká prostitútka ovládla sociálne siete, niektorí jej fandia, iní nešetria kritikou

Antiyoutuber07.08.2024., 15:00h

V poslednej dobe sa na sociálnych sieťach objavuje prostitútka Tereza, ktorá hovorí o svojom živote. Tereza je ale v skutočnosti muž a to prácu prostitútky komplikuje. Väčšinou svojim zákazníkom ponúka iba orál. Veľa ľudí sa jej vysmieva, ale niektorých ľudí jej životný príbeh zasiahol. Tereza dokonca strávila takmer desať rokov vo väzení.

Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálnych sieťach je v poslednej dobe veľmi populárna prostitútka, ktorá si hovorí Tereza. Aj keď je v skutočnosti muž, Tereza sa chová, oblieka aj hovorí ako žena. Ide o kamarátku známeho Karima, ktorý sa pohyboval v pražskom podsvetí a sám sa kedysi živil prostitúciou. Tereza teraz opisuje, ako vyzerá jej život, píše portál Antiyoutuber.

Tereza sa narodila ako muž, ale cítila sa ako žena. Pretože má ale choré srdce, nikdy nemohla podstúpiť operáciu, aby vyzerala ako žena. Z tohto dôvodu si preto musela vystačiť s vlastnou zručnosťou a začať sa tak aspoň líčiť a obliekať. Pretože sa ale živí ako prostitútka, nemôže mať sex s normálnymi mužmi.

image

Bývalý prostitút Karim je na sociálnych sieťach. Ľudia sú z jeho zážitkov z nočnej Prahy užasnutí, po meste robí aj prehliadky

Zákazníkom klame

„Ja vždy hovorím, že mám menštruáciu a že môžem robiť iba orálny sex. Niektorí na to prídu, keď mi chcú siahnuť na prsia, alebo pri tom orálnom sexe,“ vysvetľuje Tereza vo videu na Instagrame.

Tereza si vraj zakaždým necháva platiť vopred, pretože vie, že by jej jej zákazníci nemuseli po vykonaní služby zaplatiť. V minulosti vraj takto prišla o peniaze od polovice svojich zákazníkov. Odkedy začala byť známa na sociálnych sieťach, sa jej vraj ale nedarí tak dobre zarábať.

Občas si zarobí iba 500 korún (necelých 20 eur) a sú vraj aj dni, kedy si nezarobí nič. „Ľudia ma spoznávajú ako na ulici, tak v električke aj v metre. Vnímam to ale ako pozitívnu vec, vždy si z toho beriem iba to pozitívne,“ povedala Tereza.

Tereza hľadá svojich zákazníkov prevažne v parku na Karlovom námestí v Prahe. Vo videách opisuje, na akých miestach sexuálne uspokojuje svojich zákazníkov. Občas ich vraj berie do dutého duba, ktorý sa nachádza uprostred parku. Tereza pracuje skoro každý deň a jej režim sa v podstate nikdy nemení.

Roky vo väzení

„Celú noc som väčšinou na Karláku, takže domov dorazím tak okolo šiestej alebo siedmej hodiny ráno a idem si ľahnúť. Popoludní vstávam a idem si pre drogy, aby som mohla fungovať. Potom sa pripravujem na večer a idem znova na Karlák,“ opisuje svoju dennú rutinu Tereza.

image

Vedel si, že na Slovensku sa pred rokmi jazdilo na ľavej strane ako v Británii? Vidiek bol proti, zmenu urýchlil Hitler

Terezu dokonca zavreli do väzenia, pretože uspávala ľudí, s ktorými mala sex a potom ich okradla. Vo väzení vraj strávila skoro desať rokov, ale samozrejme si svoj trest odpykávala v mužskej väznici. Bála sa toho, že ju tam budú ostatní väzni znásilňovať, ale k tomu vraj nikdy nedošlo. Veľa ľudí sa Tereze smeje a uráža ju, ale niektorí ľudia ju naopak úprimne ľutujú.

„Terko, musím povedať, že si statočná. Je vidieť, že je zúfalá z toho, aký život vedie. Je inteligentná, len sa s ňou zrejme život nemaznal. Snáď nájde lepší život. Je mi jej ľúto a zároveň obdivujem tú jej otvorenosť. Chce to odvahu. Veľmi by som ti prial, aby si sa dokázala z toho vyhrabať, musí to byť kruté,“ reagujú na život Terezy ľudia na Instagrame.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 16:40