MotoTanya zomrela pri nehode na motorkeInstagram/tanechkaozolina
StoryEditor

Zomrela slávna YouTuberka MotoTanya. Najkrajšia motorkárka sa pri osudnej nehode zrazila s kamiónom

Antiyoutuber01.08.2024., 10:00h

Mnohými ľuďmi označovaná ako najkrajšia motorkárka, hovoriaca si MotoTanya, zomrela. Pri svojich cestách po svete sa jej láska k motorkám stala osudnou. V Turecku sa mala zraziť s kamiónom. Jej rodina z nehody však vinní ďalšieho influencera. Tesne predtým informovala svojich sledujúcich o svojom sklamaní, že ju kvôli jej ruskému pôvodu nechceli pustiť do Európskej únie. Vydala sa tak do Turecka, kde zomrela.

Lajkuj Brainee.sk na

Jej láska k motorkám sa jej nakoniec stala osudnou. Krásna motorkárka MotoTanya sa vydala cestovať po krajinách Európy, kam jej však zakázali vstup kvôli jej ruskému pôvodu. Tušila, že sa niečo podobné môže stať, a tak sa vydala do Turecka. Tridsaťosemročná influencerka sa tam na diaľnici mala zraziť s kamiónom, píše portál Antiyoutuber.

Náraz bol natoľko silný, že zomrela priamo na mieste. Záchranná služba, ktorá dorazila krátko po incidente, už bohužiaľ nemohla nič urobiť. Zanechala za sebou niekoľko miliónov smutných fanúšikov, smútiaci rodinu a svojho trinásťročného syna.

image

VIDEO Mladá food influencerka zomrela počas streamovania. Po desiatich hodín jedenia jej vybuchol žalúdok

Namiesto Európy Turecko

„Bola som naštvaná, že som nemohla jazdiť v Európe, ale nie príliš, pretože som vedela, že sa to môže stať. Idem teda ďalej, dobývať krásne, teplé a pohostinné Turecko,“ oznámila svojim sledujúcim na Instagrame pár dní pred nehodou. Túto správu napísala k videu, v ktorom sedí na zemi pred tureckými hranicami a objíma svoju červenú motorku.

Onedlho potom vydala rodina vyjadrenie o úmrtí influencerky na jej Instagrame. „Milí priatelia, veľmi vám ďakujeme za vašu podporu a pomoc! My, rodina, príbuzní a priatelia Tanyi, by sme radi osvetlili tragédiu, ktorá sa stala s Tanyou v Turecku, odkedy médiá šíria toľko klamstiev o tejto nehode,“ napísali v ruštine do príspevku.

Rodina z nehody vinní iného influencera, ktorý išiel na motorke pred influencerkou. Ten mal totiž podľa ich vyjadrenia v jeden moment na diaľnici pribrzdiť a zraziť ju zadným kolesom svojho vozidla, čím sa dostala do kolízie s kamiónom. Na svojej helme mala mať YouTuberka zapnutú kameru. Záznam z nej by tak mohol ukázať, čo sa naozaj stalo.

Nahnevaní pozostalí

Kamera sa však podľa vyjadrenia rodiny mala stratiť. Jej príbuzní sa momentálne snažia vybrať peniaze na právnika. „Stále nemôžeme do prípadu priložiť všetky zhromaždené fakty, pretože potrebujeme tureckého právnika na našej strane. Bez tohto právnika nemôžeme k prípadu priviesť veľmi dôležitých svedkov,“ vysvetľujú v komentároch pod príspevkom.

image

Influencerka zomrela po silnej opici. Urobila totiž chybu, ktorú po prehýrenej noci robí aj mnoho Slovákov

Celým menom Tatiana Ozolina bola veľmi populárna na mnohých platformách. Na svojom YouTube kanáli mala viac ako dva milióny sledujúcich. Na TikToku ich mala vyše päť miliónov. Fanúšikovia teraz jej rodine na sieťach vyjadrujú úprimnú sústrasť. Veľa ľudí sa však obulo do jej rodiny za ich pomerne ostré vyjadrenie.

„So všetkou úctou a zármutkom, čo môže byť spravodlivosť? Potrestať človeka, ktorý je teraz v nemocnici? Nikto nechcel nikoho zabiť. Toto je veľmi nebezpečný druh dopravy, je to tragédia a nájsť vinníkov v tejto situácii a vyberať peniaze na právnikov, ktorí pravdepodobne nič nezmenia. Je nepravdepodobné, že by Tanya chcela takú spravodlivosť,“ napísala v ruštine jedna slečna v komentároch na Instagrame.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. september 2024 13:17