Influencerka zomrela po tom, čo si na opicu dala lieky od bolestiX/Mirror, Douyin
StoryEditor

Influencerka zomrela po silnej opici. Urobila totiž chybu, ktorú po prehýrenej noci robí aj mnoho Slovákov

Miroslav Kamody26.05.2024., 09:00h

Influencerka mala urobiť častú chybu, ktorú robia aj mnohí Slováci. Nikdy totiž nevieš, ako môže tvoje telo zareagovať.

Lajkuj Brainee.sk na

Zobudiť sa ráno po opici nie je rozhodne nič príjemné. Hlava stále lieta v oblakoch, je ti zle, bolí ťa celé telo. Inak na tom zrejme nebola ani ruská influencerka, ktorá však urobila jednu zásadnú chybu, píše portál Need to Know. Robí ju pritom aj mnoho Slovákov.

31-ročná Ruska sa minulý rok presťahovala študovať do čínskej provincie Guizhou. Zamilovala sa do miestneho tetovacieho umelca Wang Taa a rozhodla sa s ním zostať na vidieku. Ich milostný príbeh jej čoskoro priniesol slávu na čínskych sociálnych médiách a stala sa známou ako „Ruská Nana“.

image

Môžem vypiť drink, do ktorého spadla muška? Niektoré druhy ti môžu narobiť poriadne zdravotné problémy

Osudný večer

Na Douyin, čínskej verzii TikToku, mala viac ako 60-tisíc sledovateľov.  27. marca si pár popoludní zašiel s priateľmi na pohárik, no Nana večer nedopadol tak, ako si predstavovali. 

Keď mladá žena vycítila nástup opice, údajne mala užiť lieky proti bolesti a išla si ľahnúť. A to bola zásadná chyba. Neskôr ju našli v bezvedomí a rýchlo previezli do nemocnice. Nana podľa svojho partnera strávila 38 dní v kóme, kým 5. mája zomrela.

Posledný bozk

Tao oznámil svoju smrť v krátkom videu na Douyin 6. mája. Podelil sa o zábery, ako v nemocnici bozkáva partnerku na čelo s odkazom: „Nana nás navždy opustila. Včerajší bozk bol jej posledným bozkom, kým bola nažive. Už nikdy nebudem môcť bozkávať Nanu, nikdy viac.”

Nie je jasné, či úrady smrť influencerky vyšetrujú. Faktom ale je, že žiadne lieky by si nemal miešať s alkoholom. Niektoré z nich môžu spôsobiť v tele smrteľné kombinácie, prípadne vyvolať zdravotné problémy, ktorých je mimoriadne náročné sa zbaviť. Tému sme dopodrobna rozobrali v tomto článku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. jún 2024 09:14