Ako sa z nádejnej rýchlokorčuliarky stala hviezda OnlyFans.Instagram/Elisechristielikescake/
StoryEditor

Z olympiády do porna. Ako sa z nádejnej rýchlokorčuliarky stala hviezda OnlyFans

sub08.07.2024., 13:00h

Desaťnásobná majsterka Európy prišla o dom, prespávala v aute a v jednej chvíli musela zvládať aj tri zamestnania naraz. Svoje finančné problémy vyriešila až predajom svojich fotiek a videí na platforme OnlyFans.

Lajkuj Brainee.sk na

Zo svetových a európskych šampionátov na krátkej dráhe má tridsať medailí. Je desaťnásobnou majsterkou Európy, trojnásobnou majsterkou sveta. A tiež bola jednou z najväčších britských medailových nádejí pre olympijské hry v Pekingu.

Na olympijských hrách v Pchjongčchangu v roku 2018 však prežila Elise Christie nočnú moru každého športovca. Na päťstovke najskôr vo štvrťfinále vytvorila nový olympijský rekord, vo finále ju však zrazila rivalka a zo súboja o medailu ju vyradila, Britka prišla do cieľa štvrtá. Po nepodarenom semifinále na 1 500 metrov, v ktorom bola znovu diskvalifikovaná za zrážku so súperkou, bola prevezená do nemocnice kvôli podozreniu na zranenie členka.

image

Záhadný portál medzi New Yorkom a Dublinom museli predčasne vypnúť. Ľudia si cez pol sveta ukazovali hákové kríže a prsia

Napriek tomu sa ešte vrátila na kilometer, ale na ňom bola hneď po rozjazde diskvalifikovaná kvôli nebezpečným manévrom. Mimochodom, spôsobila pád hneď v prvej zákrute, kvôli ktorému sa jazda musela opakovať. Dva roky potom strávila na antidepresívach. Okrem psychických problémov, priznala aj sebapoškodzovanie.

Tri práce

„Keď som prestala korčuľovať, bola som na tom dosť zle. Nakoniec som prišla aj o bývanie, chvíľu som prespávala a vlastne žila v aute a mala tri zamestnania,“ popísala podľa portálu iDnes.cz Elise Christie.

Jedno bolo na letisku, kde robila od troch hodín ráno do desiatej dopoludnia. Potom jazdila rovno do druhej práce. V dňoch, keď mala voľno, potom pracovala v reštaurácii ako servírka. „Hovorila som si, ako sa sakra majsterka sveta, ktorá vyhrávala pravidelne zlaté medaily, dopracovala až k tomu, že vôbec nič nemá a skončila na ulici,“ opisuje bývalá rýchlokorčuliarka.

Platforma OnlyFans bola v tej dobe ešte len na vzostupe a fanúšikovia športovkyni, ktorá sa prezýva Barbie, na sociálnych sieťach písali, že by sa k tvorkyniam obsahu mala pridať a prestať riešiť finančné problémy. „To nie je nič pre mňa, to nie som ja,“ tvrdila pôvodne Christie.

Onedlho potom si však preskúmala všetky možnosti platformy a rozhodla sa rovnako ako iné ženy aj muži ponúkať svoje intímne fotky a videá. Dnes už na OnlyFans pôsobí rok a pol.

OnlyFans jej zachránil život

„Veľa ľudí môj profil používa na to, aby sa zoznámili so mnou a s mojím životom a dozvedeli sa priamo odo mňa trochu viac o tom, čo všetko sa dialo. Pýtajú sa ma často na šport a fitness. Mám mnoho fanúšikov, ktorí ma sledujú už dosť dlho, pravidelne si píšeme a odpovedám na ich otázky,“ vysvetľuje.

„Akonáhle pochopíte, ako to funguje, používate to tak, ako vám to vyhovuje. Páči sa mi, že nie ste nikým nútení do vecí, ktoré nechcete robiť a robíte naozaj len to, čo sami uznáte za vhodné. Stretla som sa samozrejme aj s mnohými negatívnymi názormi, ale pravda je taká, že mne osobne to v jednej chvíli tak trochu zachránilo život, pretože som nemala naozaj vôbec nič,“ dodáva Christie.

Bývalá olympionička a slobodná mamička má teraz ďalší veľký sen. Do konca roku 2024 plánuje otvoriť vlastnú posilňovňu s detským kútikom, aby pomohla ostatným rodičom zostať fit a vo forme bez toho, aby stále dookola museli riešiť, kto im deti postráži.

Portál Idnes.cz patrí do vydavateľstva Mafra, pod ktoré spadá aj Brainee.sk

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. september 2024 01:50