Lucky Ramen and Sushi v Manchestri.Instagram/lucky_ramenandsushi/
StoryEditor

Influencerka chcela brunch zadarmo, dostal sa jej však len výsmech. Reakcia populárnej reštaurácie sa stala virálnou

Viktória Revajová09.03.2024., 10:00h

Hviezda sociálnych sietí si od reštaurácie drzo vypýtala brunch a na oplátku chcela zverejniť fotku na Instagrame. Nič také sa však nekonalo.

Lajkuj Brainee.sk na

Reštaurácia Lucky Ramen and Sushi, ktorá sídli v anglickom Manchestri, sa stala virálnou po tom, čo zverejnila správu od influencerky. Ako píše DailyMail, internetová hviezda, ktorej identitu reštaurácia neprezradila, si bez hanby vypýtala brunch pre seba a svojho partnera. Problém bol v tom, že si jedlo chcela vychutnať zadarmo. 

V directe populárnej reštaurácie pristála prekvapivá správa. „Ahoj, prepáčte, viem, že je to na poslednú chvíľu, ale zajtra som v Manchestri a hľadám miesto na brunch so svojím partnerom, boli by ste otvorení spolupráci? Na oplátku zazdieľam príspevok v mojom príbehu a na stránke,“ napísala.

Influencerke sa verejne vysmiali

Keďže Lucky Ramen je vychytenou reštauráciou, ktorá nemá núdzu o zákazníkov, spoluprácu odmietli a neodpustili si ironickú poznámku. „Tešíme sa z tvojho záujmu o naše jedlo, no ešte viac si ceníme platiacich zákazníkov,” napísali.

Nielenže influencerka nedostala zadarmo nič, ale schytala aj verejný výsmech priamo do tváre. „Ach, aké prekvapenie. Ďalšia správa od instagramovej superstar, ktorá si pýta hostinu zadarmo výmenou za insta post,” napísali v reakcii na sociálnej sieti, ku ktorej priložili screenshot komunikácie s influencerkou.

Neudržala sa

Skutočne zaujímavé to začalo byť až v momente, keď influencerka zistila, akého poníženia sa jej dostalo a ukázala svoju pravú tvár. „Ako sa opovažujete nás takto odhaliť?,” zúrila, „takže si myslíte, že ľudia ako my si nezaslúžia jedlo zadarmo?,” napísala. Nahnevaná hviezda sociálnych sietí vyhlásila, že nech v žiadnom prípade nečakajú, že ich v blízkej dobe príde podporiť.

image

Američan za celý život zjedol viac ako 34-tisíc Big Macov. O svetový rekord ho už zrejme nikto nikdy nepripraví

Svoju frustrovanú správu zaklincovala výsmechom všetkým platiacim zákazníkom. „Haha veľmi vtipné, trochu si sa zachechtal, ale to my sme tí ktorí sa smejú. Ideme, kam chceme. Jeme, čo chceme, a to všetko zadarmo! Kto sa smeje teraz?,” uzavrela. 

Instagramová dráma neskončila

Lucky Ramen si nenechal ujsť príležitosť a opäť verejne reagoval. „Drahá nahnevaná influencerka, dobre, dobre... dostala si nás! Je nám naozaj ľúto, že sme sa včera pokúsili odhaliť vaše zákulisné taktiky. Viete, my sa len snažíme zarobiť si na živobytie,” už-už to vyzeralo, že sa Lucky Ramen ospravedlní, no v tom sa pustili do hviezdy sociálnych sietí ešte ostrejšie.

„ … nová správa, ktorú sme práve dostali, si zaslúži viac ako standing ovation,” napísali a vtipkovali, že jej pripravia červený koberec a dostane toľko jedla zadarmo, koľko len bude chcieť. V sarkastickej reakcii dodali, že ju dokonca obdarujú čestnou vojenskou medailou, ktorú si vyslúžil otec jedného zo zamestnancov.

image

Továreň na čokoládu Willyho Wonku je prepadák. Bizarný scenár k akcii zrejme napísala umelá inteligencia

Ľudia stoja na strane Lucky Ramen

Pod príspevkom sa začali hromadiť podporné komentáre. „Zlatko, oni nepotrebujú tvoje promo. Sú rezervovaní a všetci čakáme v rade na stoly. S radosťou,” uviedla jedna z komentujúcich. Niektorí fanúšikovia sa dožadovali aj toho, aby bola zverejnená identita drzej influencerky. „Odhaľte ich. S takýmto prístupom si nezaslúžia followerov,” vyzýval ďalší komentujúci. 

„Tento príspevok vám spraví väčšie promo, ako keby ona zdieľala fotku vášho jedla,” vysmieval sa ďalší fanúšik, a v skutku nebol ďaleko od pravdy. Táto instagramová dráma sa dostala aj do pozornosti médií a stala sa virálnou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 22:03