Exmanželka aj dcéra Charlieho Sheena zarábajú na OnlyFansWikipedia/Joella Marano, Instagram/deniserichards, Twitter/sami sheen
StoryEditor

Jablko nepadá ďaleko od stromu. Exmanželka aj dcéra Charlieho Sheena zarábajú šialené peniaze na platforme OnlyFans

Miroslav Kamody01.07.2023., 13:00h

Exmanželka Charlieho Sheena Denise Richards a ich spoločná 18-ročná dcéra Sami Sheen zarábajú peniaze na platforme OnlyFans. A Charlie z toho rozhodne nie je nadšený.

Lajkuj Brainee.sk na

Charlie Sheen má za sebou skutočne odviazaný život. A ako sa ukazuje, jablko nepadá ďaleko od stromu. Sami Sheen, jedna z jeho dcér, sa hneď po dovŕšení dospelosti pustila do zarábania peňazí na platforme OnlyFans.

Ako informuje portál Paige Six, Sami vo svojom najnovšom príspevku fanúšikom „ukázala” bradavky. „Toto je môj zatiaľ najrizikovejší obsah, úplne priehľadný top...,” napísala dcéra Denise Richards a herca Charlieho Sheena prostredníctvom Twitteru, aby propagovala svoj najnovší príspevok na OnlyFans.

Kritika fanúšikov

„Viem, že ich chceš vidieť,” dodala spolu so selfie v spálni, na ktorej má bradavky rozmazané. Sami Sheen sa dokonca otvorene označuje za sexuálnu pracovníčku. Fanúšikovia ju ale za toto označenie svojho pracovného zaradenia skritizovali.

„Nie som [pornohviezda] a nestretávam sa s ľuďmi. Nenatáčam sa pri sexe. To nerobím,” uviedla Sami na TikToku. „Jediný dôvod, prečo som povedala, že som [sexuálna] pracovníčka, je ten, že [OnlyFans] je mojím hlavným zdrojom príjmu . A keby si ľudia urobili svoj zas*aný prieskum, uvedomili by si, že existuje viacero foriem [sexuálnej] práce.”

image

Bitky, hádzanie nožov či znásilňovanie stromu. Tieto celebrity v škole namiesto učenia robili samé problémy

Ešte 8. júna mladé dievča tvrdilo, že ešte nie je pripravené úplne ukázať svoje prsia, ale zváži to, keď si nechá urobiť plastiku. „Viem, že si asi myslíte: ‘Ako si, dočerta, sexuálna pracovníčka, keď si nechávaš [prsia] cenzurované? Ale verte mi, mám svoje spôsoby,” povedala minulý týždeň. „Stále ukazujem takmer všetko.”

Mama zarába viac ako dcéra

Zdroj pre People uviedol, že Richards, ktorá sa pridala na OnlyFans krátko po Sami, vie, že jej dcéra nie je sexuálna pracovníčka a že tínedžerka „len hovorí poburujúce veci”. „Sami má 4 000 sledovateľov, takže zarába 80 000 dolárov mesačne tým, že takmer nič nerobí a takmer nič neukazuje. Len dráždi publikum.”

Jej mama, 52-ročná bývalá modelka pre Playboy, je na platforme neporovnateľne úspešnejšia ako jej dcéra. [Denise] tiež nerobí nič také riskantné, ale má 100-tisíc sledovateľov a zarába tým 2 milióny dolárov mesačne,” povedal zdroj pre People. Okrem toho dodal, že Sami svoje zamestnanie nafukuje, „aby otca obťažovala”.

Charlie je proti

Charlie Sheen bol totiž zásadne proti tomu, aby si jeho dcéra založila profil na platforme. „Teraz má 18 rokov a žije so svojou matkou Toto sa nestalo pod mojou strechou,” povedal vtedy 57-ročný Charlie pre Page Six.

image

GALÉRIA Príživník, alkoholik, malé dieťa a gazdiná. Pripomeň si s nami TOP hlášky z Dva a pol chlapa

„Neschvaľujem to, ale keďže tomu nemôžem zabrániť, vyzval som ju, aby si zachovala úroveň, kreativitu a neobetovala svoju integritu,” dodal slávny herec

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 16:04