Influencerka kúsok svojho menisku zapracovala do bolonských špagiet.Instagram/@paulagonu, Unsplash/brainee X Canva/
StoryEditor

Žene vyoperovali chrupavku z kolena. Pridala ju do omáčky na cestoviny, ponúkla ňou aj frajera

mor14.05.2023., 10:00h
Lajkuj Brainee.sk na
  •  

K slávnym osobnostiam, ktoré tiež neodolali nad ochutnávkou ľudského tela, patrí aj hollywoodska legenda Tom Cruise. Ten v polovici minulého storočia dokonca povedal, že to považuje za skvelý nápad, uvádza sa na portáli Lad Bible.

image

Niekoľko mužov slovne aj fyzicky napadlo Shopaholic Adel. Toto je už aj v jej prípade za hranou, tvrdí verejnosť

„Zjem placentu,“ povedal herec, hviezda z filmu Maverick. „Myslím, že by to mohlo byť dobré. Veľmi výživné.“

Odhliadnuc od podpory celebrít v jedení častí ľudského tela, jedna influencerka zašla v tejto téme o kúsok ďalej. Rozhodla sa, že si z časti svojho kolena spraví jedlo a ponúkla rovno aj svojho partnera.

Paula Gonu podstúpila operáciu nohy, počas ktorej užila lokálne anestetikum, takže počas celej operácie zostala pri vedomí. S chirurgom sa tak mohla rozprávať o tom, čo práve robí. V podcaste Club 113 30-ročná žena prezradila, že sa jej po operácii doktor spýtal, či si chce ponechať kúsok vyoperovanej chrupavky.

„Povedala som mu: ‚Áno‘ a to, čo odobral, dal do malej nádobky, ako sú tie, ktoré sa používajú na vzorky moču,“ povedala v rozhovore influencerka. 

image

Nový dokument odhaľuje praktiky známeho kanibala. Obeť prišla sama do jeho domu, chcela, aby ju zjedol

Preparát bol vložený do alkoholu, aby zostal zachovalý. „O týždeň neskôr som bol s vtedajším partnerom na vtipnom rozhovore. Povedala som mu, že to chcem zjesť, pretože je to moja súčasť a musím ju vrátiť späť do svojho tela,“ objasnila Paula Gonu.

Žena prezradila aj to, v akej forme chrupavku konzumovala. Pripravila najprv bolonskú omáčku, do ktorej neskôr pridala aj kúsok chrupavky. Na pokrme si následne zgustla aj spolu s partnerom.

Paula ospravedlňovala svoj bizarný nápad tým, že veľa ľudí jedáva rôzne druhy kostí alebo časti zvierat. Spoločnosti položila zaujímavú otázku - prečo je potom pre niektorých horšie, keď človek konzumuje vlastné časti tela? 

image

Gastronómia v praveku nebola len o rastlinách a mäse. Čo neandertálci jedli, odhalila nová štúdia

Skús si spomenúť na Paulinu otázku najbližšie, keď si pri krájaní cibule náhodou zarežeš do prsta a na dienku ti zostane aj kúsok nechta alebo kože. V červenej bolonskej omáčke sa to rýchlo stratí a frajer/ka ťa možno ešte pochváli, že sa ti vydarila.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 21:17