Armin Meiwes si dohodol stretko cez internet, mužovi zjedol najprv penis a potom ho celého naporcoval.Youtube/timothy Jones/
StoryEditor

Nový dokument odhaľuje praktiky známeho kanibala. Obeť prišla sama do jeho domu, chcela, aby ju zjedol

mor27.04.2023., 12:00h

V dokumente The Cannibal Next Door sa zoznámiš s príbehom notoricky známeho nemeckého kanibala Armina Meiwesa.

Lajkuj Brainee.sk na

V novom dokumente Channel 5 sa staneš svedkom výmeny správ medzi Arminom a cudzincom, ktorý prišiel do jeho domu, aby bol zjedený, píše sa v magazíne Lad Bible.

image

Mafiáni omylom rozpustili v kyseline nesprávneho mladíka. Rodinu chceli odškodniť, tá peniaze odmietla

Vrah mal v marci 2001 vylákal obeť Bernda Brandesa, ktorého našiel na internetovom fóre, na svoj odľahlý statok na nemeckom vidieku. Bývalý počítačový technik Meiwes, teraz už 61-ročný, zverejnil inzerát, v ktorom hľadal muža, ktorého by „zabil a potom skonzumoval“.

image

Na fotke Bernd Brandes, muž, ktorý sa stal obeťou nemeckého kanibala.

Youtube/timothy Jones/

V roku 2001 Brandes (43) zareagoval na jeho inzerát a navštívil miesto v Rotenburgu. Dvojica začala tým, že sa pokúsila zjesť Brandesov penis – ktorý Meiwes restoval na soli, korení, cesnaku a muškátovom oriešku. 

image

Desivý ruský experiment. Ľudia si po ňom vytrhávali kusy vlastného mäsa

Meiwes nakoniec Brandesa zabil bodnutím do hrdla, pričom celý proces natočil aj na video. Následne Brandesa rozsekal a zmrazil mu mäso, ktoré jedol počas desiatich mesiacov.

Nový dokument teraz odhaľuje zlovestné správy, ktoré si dvojica vymieňala ešte pred ich osudovým stretnutím. V niektorých z nich Brandes hovorí o sebe ako o „vašej večeri“, čo referuje na fantáziu odhryznutia penisu.

Povedal: „Chcel by som cítiť a vidieť tvoje zuby. Potom budem pripravený na zabitie.“

image

Jedol genitálie svojich obetí. Najbrutálnejší sexuálne-sadistický vrah z Čiech zabil päť žien

Expert na kriminalitu profesor Mark T. Hofmann pre The Sun povedal, že tieto online fóra môžu povzbudiť ľudí, aby žili svoje fantázie.

ďalej tiež povedal, že „niektorí ľudia veria, že tieto fóra zabraňujú zločinom tým, že dávajú ľuďom šancu fantazírovať a získať nejaké uspokojenie bez toho, aby to skutočne robili.“

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 17:10