Influencerka poriadne zamotala hlavu svojim fanúšikom, keď zverejnila video, v ktorom hovorí, že vraj omylom kúpila gauč za 100-tisíc dolárovQuenlin Blackwell/Instagram
StoryEditor

Influencerka omylom kúpila gauč za 100 tisíc. Teraz svojich fanúšikov prosí, aby jej poslali peniaze

Nikola Michalkova21.10.2022., 08:00h

TikTokerka zjavne urobila najväčšiu hlúposť vo svojom živote. Omylom kúpila gauč za niekoľko desiatok tisíc dolárov, a teraz prosí svojich sledovateľov, aby jej poslali peniaze.

Lajkuj Brainee.sk na

Quenlin Blackwell je influencerka na sociálnej sieti TikTok. Obrovský rozruch spôsobila, keď pridala video, v ktorom hystericky plakala. Ako tam tak hystericky nariekala, divákom napokon odhalila dôvod svojich sĺz. Urobila totiž niečo, čo by pravdepodobne nikto z nás zažiť nechcel. 

Bol to omyl

Počas svojho hysterického plaču napokon odhalila, čo celú jej hystériu spôsobilo. Vyjadrila sa, že údaje o svojej platobnej karte zadala do online ponuky na gauč a napokon kúpila kus nábytku za 100-tisíc dolárov. 21-ročná influencerka tvrdí, že malo ísť len o žart, keď údaje zadávala a nemyslela to vážne. 

Bohužiaľ, to, či to myslela vážne alebo nie, nedokázalo nijak ovplyvniť to, že jej z karty stiahlo neuveriteľne vysokú sumu peňazí za gauč, čo pochopiteľne vyvolalo paniku influencerky. 

„Musím hneď zastaviť, pretože sa mi chce zvracať,“ povedala vo videu, ktoré sa stalo virálnym na TikToku. 

Vtip, ktorý skončil nie veľmi smiešne

Nepríjemná situácia myslená ako vtip, žiaľ, pre ženu vôbec neskončila ako niečo, na čom by sa mohla zasmiať. „Dala som ponuku na gauč a žartovala som. Žartovala som, ale vložila som informácie o svojej karte a práve mi prišlo upozornenie, že mi to strhlo peniaze. Skoro som nabúrala auto, keď som to videla,“ vyjadrila sa na portáli Unilad. 

Fanúšikov prosí o peniaze

Po tejto nepríjemnej udalosti, o ktorej sa však špekuluje, či nejde iba o žart mladej TikTokerky, zverejnila prosbu, aby jej fanúšikovia poslali peniaze, aby si mohla dovoliť tento drahý kus nábytku. O tom, či je tento krok správny a je naozaj na mieste žiadať svojich fanúšikov o peniaze za jej chybu, by sme mohli moralizovať. 

„Ak máte milión dolárov, môžete, prosím prispieť? Môžete mi niečo požičať, prosím?“ 

Video doteraz videlo vyše 6 miliónov divákov. Komentáre pod videom, samozrejme, sú plné nechápajúcich ľudí, ktorí sa zamýšľajú nad tým, kto by už len dal informácie o platobnej karte, ak nemal skutočný záujem o kúpu takého drahého nábytku. „Dievča, kto vloží údaje o karte ako vtip,“ uvádza sa komentár. „Ako si mohla omylom vložiť údaje o tvojej karte a potvrdiť objednávku?“

Založila si OnlyFans

V ďalšom videu, pokračujúc v jej vzlykaní a prosení, uviedla, že sa prihlásila aj na OnlyFans, aby si zarobila nejaké peniaze. „Nechcela som, ale budem musieť,“ vyjadrila sa, pričom pridala, že peniaze nepotrebuje iba na drahý kus nábytku, ale aj na zubára či na opravu bočného zrkadla na jej aute. 

„Nechcem žiadnu prácu. Chce sa mi zvracať, pretože viem, že mi nevrátia peniaze.“

image

Čo všetko ešte spravia pre fame? Muž natočil influencerku, ako sa fotí pred jeho domom, vydávala ho za svoj

Je to naozaj alebo len pokus o vtip?

Samozrejme, objavili sa aj špekulácie o tom, či je celá táto situácia reálna a nie je to celé len pokus o vtip či snahu zviditeľniť svoj účet na OnlyFans. Celá situácia je tak bizarná, že asi v každom môže vyvolať otázku, či je skutočne niekto schopný vložiť údaje o karte a potom plakať, že kúpil gauč za 100-tisíc dolárov. Špekulácie ešte vyvrcholili po tom, čo na svojom Instagrame zverejnila fotografiu gauča, ktorý údajne má byť z roku 1958. V komentároch sa skutočne každý zamýšľa nad tým, či ide len o žart alebo skutočne vyhodila peniaze na „umenie“, ako to nazvala. Veď posúď sám. Ak je to však reálne, človek pomaly prestáva rozumieť tomu, čo sa na tomto svete už deje. 

TikTokerka už raz spôsobila rozruch na sociálnych sieťach, keď tvrdila, že žije s americkým djom a hudobným producentom Diplom. Ten sa napokon vyjadril, že prenajíma influencerke jednu z jeho nehnuteľností. „Jej sociálne médiá sú sarkastické a chaotické a vidím, že môžete dostať zvrátenú predstavu, ale medzi nami nie je nič iné ako priateľstvo.“

Preto je tu stále možnosť, že celá dráma okolo drahého gauča je len jedným z jej ďalších sarkastických výmyslov. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 19:05