Influencer DuB Bridge sa snažil dvadsaťštyri hodín žiť ako sériový vrah Jeff Dahmer.Youtube/dub Family Twitter//valeria Acting/
StoryEditor

Influencer celý deň predstieral, že je sériový vrah Jeff Dahmer. Video zverejnil na Youtube

iDnes.cz21.10.2022., 16:00h

Youtuber DuB Bridge sa snažil dvadsaťštyri hodín žiť ako sériový vrah Jeff Dahmer. Všetko si zdokumentoval, po zverejnení videa však prišla vlna kritiky.

Lajkuj Brainee.sk na

Americký youtuber DuB Bridge zverejnil nové video, ktoré pobúrilo celý internet. Na dvadsaťštyri hodín sa snažil žiť ako preslávený sériový vrah Jeffrey Dahmer. Obliekol sa ako on a napodobňoval jeho dennú rutinu. Aj napriek státisícom zhliadnutí schytal youtuber za video veľa negatívnych komentárov, uvádza iDnes.cz. Vraj zneuctieva Dahmerove obete.

Na začiatku videa si Bridge nasadzuje blond parochňu a okuliare podobné tým, ktoré nosil Dahmer. Svojho kameramana potom presviedča, aby sa napil drinku. Situácia je rovnaká ako v netflixovej adaptácii Dahmerovho života. Následne sa youtuber vydáva v prezlečení do obchodu s alkoholom a tvrdí miestnym pracovníkom, že je Jeffrey Dahmer.

V ďalšej časti videa potom Bridge navštívil svojho kamaráta a ponúkol mu pivo, v ktorom bolo falošne niečo hodené. Drink ho núti rýchlo vypiť. Kamarát následne predstiera, že omdlel. Vo videu nechýbajú ani dievčatá predstierajúce Dahmerove susedky, ktoré sa snažia skolabovanému mužovi pomôcť.

image

Najväčšie mýty o sériových vrahoch. Nemusia to vždy byť len vykoľajení samotári

„Viete, ja viem, že urobil príšerné a monštruózne veci. Bol kanibal, zabíjal, ale ja som naozaj úprimne veril, že bol len zle pochopený. Myslím si, že jeho výchova a detstvo prebiehali zle a vraždenie bolo jediným spôsobom, ako to všetko vo vnútri skrotiť,“ vyjadril sa youtuber k videu.

image

Kto bol Jeffrey Dahmer? Skutočný mrazivý príbeh sériového vraha, ktorý vyrazil dych divákom Netflixu

Video má už viac ako 200 tisíc zhliadnutí. Niektorí ľudia si príbeh videa užívajú, celkovo sú komentáre ale skôr negatívne. Ľudia sú naštvaní, že Bridge znevažuje závažnosť Dahmerových činov a je neúctivý k jeho obetiam. „Keby medzi obete patril vás brat alebo bratranec, nemysleli by ste si, že je video vtipné,“ znie jeden z komentárov. „Tvorca videa, ani ľudia, ktorí ho podporujú, absolútne nerešpektujú rodiny obetí,“ stojí v ďalšom.

 

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 17:43