Linsey DonovanInstagram/linsey Donovan/
StoryEditor

Má zbierku áut za pol milióna a vlastní štyri domy. Linsey sa v 19 rokoch stala multimilionárkou

kam18.09.2022., 11:00h

Vďaka svojej vonkajšej kráse zarobila milióny. Linsey sa topí v peniazoch, má niekoľko domov, zbierku áut aj Barbie spálňu.

Lajkuj Brainee.sk na

Mať v dvadsiatke jasnú predstavu o svojom živote je niečo, čo si môže povedať len veľmi málo z nás. Mnohí sa stále hľadajú, iní sa zase nevedia vysporiadať s prechodom z tínedžerského veku do dospelosti a niektorí ešte stále študujú vysokú školu. Jedno je však isté - asi nikto, kto tento článok číta, nemá také finančné zdroje, akými disponuje Linsey Donovan.

Ako informuje portál LadBible, Linsey sa stala multimilionárkou už vo veku 19 rokov. Vďaka dobe sociálnych sietí sa svojim sledovateľom rada chváli svojimi okázalými nákupmi. Najbizarnejšie na tom je, že ešte ako 18-ročná ešte nemala ani peniaze a dokonca ani vybudované meno.

image

Priekopníčky najstaršieho remesla na svete. Toto je sú tie najznámejšie bordelmamy histórie

Všetko za štyri roky

Keď dovŕšila dospelosť, presťahovala sa z Marylandu na Floridu, kde sa začala venovať modelingu na sociálnych sieťach. Teraz, už ako 23-ročná, ukázala svoje portfólio nehnuteľností a majetku, ktorý sa jej podarilo nazhromaždiť v priebehu posledných rokov.

„Momentálne vlastním štyri nehnuteľnosti, ktoré majú hodnotu viac ako sedem miliónov dolárov,“ povedala pre Daily Star. „Peniaze míňam na nehnuteľnosti, mejkap a oblečenie,“ prezradila mladá multimilionárka. Nezabudla dodať, že „najviac, čo som kedy minula za deň, bolo 450-tisíc dolárov.“

Aby toho nebolo málo, modelka sa môže pochváliť aj zbierkou áut v hodnote 446-tisíc dolárov. Nešetrila však už ani pri svojom prvom vozidle - tým bol Mercedes S65 V12 za štvrť milióna dolárov. Dovoliť si ho mohla už ako 19-ročná. Linsey tvrdila, že ľudia si mysleli, že sa „zbláznila“, keď si svoj Mercedes kúpila.

Barbie spálňa

Pokračovala aj v kúpe toho, čo nazývala „nákladiak snov“, Ford Ranger Raptor, ktorý stál ďalších 100-tisíc dolárov. Tento rozmerný pick-up používa na cestu k jej domu, ktorý má farmu s koňom, bazén a samostatnú spálňu pre jej troch zlatých retrieverov. „Mám najväčší dom na celom jazere,“ povedala o veľkosti svojho domu, ktorý je najväčší v okolí.

image

Má 19 rokov, je vysoký necelý meter a milujú ho milióny ľudí. Kto je internetová senzácia Hasbulla Magomedov?

„Cítim sa ako princezná, ktorá každý deň vchádza do tohto krásneho domu. Západy slnka sú tu nádherné, milujem vidieť svojich psov v bazéne a moju veľkú, ružovú obrovskú Barbie spálňu,“ dodala modelka, ktorá majetok získala len vďaka svojej vonkajšej kráse.

Detské krídlo aj šaty vyrobené pre Kardashianku

Linsey okrem toho minula 30-tisíc dolárov za detské klavírne krídlo, na ktorom hrá každý jeden deň, a podobne nešetrila žiadne výdavky ani na svoj luxusný šatník, ktorý zahŕňa aj šaty za 3-tisíc dolárov, ktoré boli pôvodne vyrobené pre Kim Kardashian. „Je to naozaj dobrý pocit, keď si môžem kúpiť, čo chcem, a nemusím sa starať o cenu.“

Podľa jej vlastných slov chápe, že je potrebné byť v súvislosti s peniazmi a „pochopením hodnoty dolára“ opatrná, no mať väčšiu finančnú slobodu je pre ňu jednoducho úžasné. Na Instagrame, kde ju nesleduje ani 10-tisíc ľudí a označuje sa na ňom za prirodzenú Barbie, píše, že je aj investorka do nehnuteľností. Či je Barbie spálňa tou správnou investíciou, zrejme ukáže až čas.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:31