StoryEditor

Vďaka jednej spolupráci mám vybavené dva mesiace živobytia v Bratislave, hovorí TikToker

Dominika Pacigová05.09.2022., 13:02h

Na jednej z najpopulárnejších sociálnych sietí si dokázal vybudovať základňu, ktorá mu do istej miery pomohla aj v hudobnej brandži.

Lajkuj Brainee.sk na

Prednedávnom vydal debutový album s názvom Adolescent. Vystupuje ako SILVR a na TikToku ho sleduje takmer 190-tisíc ľudí. Vo svojich videách freestyluje, ale aj vtipne paroduje slovenské či svetové hity. 

Je dobrý biznis byť na Slovensku TikTokerom? Čo mu momentálne vynáša viac – hudba alebo TikTok? Do akej miery mu pomohol TikTok pri budovaní si povedomia v hudobnej brandži? Na čom sa dá v hudbe v súčasnosti najviac zarobiť? Mali by speváci alebo raperi byť politicky angažovaní? Čo ho za posledný rok najviac rozčúlilo v politike? Je niečo, čo mu v textoch ostatných raperov vadí? Na tieto i mnohé ďalšie otázky odpovedal hudobník a Tiktoker Peťo Ján Vaschepynets.

Nebola to štvorciferná suma 

Nielen firmy, ale ani slovenskí či českí interpreti spočiatku neboli otvorení tvorbe na TikToku. „Veľmi málo raperov tvorilo na tejto platforme, no teraz už nenájdeš ani jedného, kto by nemal TikTok. Myslím si, že ho stále podceňujú, no dúfam, že budú mať k nemu väčší rešpekt,“ prezradil.  

Peter nikdy neoslovil firmy sám, no spolupráce mu dokážu krásne zarobiť. „Ani raz to nebola štvorciferná suma, ale vďaka jednej spolupráci mám vybavené dva mesiace živobytia v Bratislave,“ dodal. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 10:48