StoryEditor

Exploited: Niektorí ľudia sa dostali k číslam spôsobom, ktorý priťahuje hlupákov. Sami nimi možno sú

Dominika Pacigová19.08.2022., 11:57h

K aktuálnemu dianiu by sa podľa neho mali vyjadrovať ľudia, ktorí k tomu majú čo povedať.

Lajkuj Brainee.sk na

Chcel ísť študovať medicínu, no s maturitou z biológie a chémie si podal prihlášku na masmediálnu komunikáciu. Začali sa mu však kopiť príležitosti na YouTube, a po pol roku si uvedomil, že prax je pre neho atraktívnejšia. Jedenásť rokov sa venuje tvorbe obsahu na sociálnych sieťach, ale ako sám hovorí, momentálne je Youtuberom na dôchodku. Spolutvorí komiks Posledný follower a stojí za startupom Whoo app

Vešia postupne kariéru Youtubera na klinec? Kedy je ideálny čas pre Youtubera ísť „do dôchodku“? Neuvažoval nad tým, že by predal svoj YouTube kanál? Akú má hodnotu, za koľko by ho dokázal predať? Dostával v priebehu rokov ponuky na spolupráce od politikov alebo politických strán? Pri ktorom filme alebo seriáli bol naposledy dojatý? Chystá s Kikou Svarinskou spoločné projekty? Na tieto i mnohé ďalšie otázky odpovedal Peter „Explo“ Altof.

image

Nie som živý billboard, hovorí Tomáš. Slovenskí TikTokeri prezradili, koľko zarobia na spoluprácach

Chytá druhý dych 

Posledné video pridal na YouTube pred deviatimi mesiacmi. „Prestal som to siliť, trápil som sa už mesiace predtým. Mám však pocit, že chytám druhý dych,“ hovorí vo videorozhovore Explo. 

Na YouTube má 965-tisíc odberateľov, no nikdy neuvažoval nad tým, že by predal svoj kanál. „Neviem si to úplne predstaviť. Bola by škoda predať môj kanál, stále zarába pár stoviek,“ približuje.  

V priebehu rokov dostal pár ponúk od politikov či politických strán. „Nie som človek, ktorý si nevie zrátať dva plus dva a ide na akúkoľvek akciu. Je šialené, že do strany chceli človeka, ktorý sa vôbec nevyzná v politike, no má nejaký zásah na sociálnych sieťach,“ dodáva. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 14:50