Shopaholicadele stratila v priebehu pár dní desaťtisíce sledovateľov.Instagram.com/Shopaholicadel_official/
StoryEditor

Nadáva ostatným TikTokerom a je drzá k fanúšikom. Proti českej influencerke sa spolčil celý TikTok

Michal Čiernik27.07.2022., 08:00h

Len máloktorému užívateľovi internetu a sociálnych sietí unikla existencia YouTuberky a influencerky Adely Pulcovej alias Shopaholicadel. Počas krátkej doby si získala pozornosť stoviek tisíc ľudí prevažne na TikToku a Instagrame. V posledných dňoch však zaznamenala rekordný odliv fanúšikov. Dokonca jej môže hroziť väzenie.

Lajkuj Brainee.sk na

Shopaholicadel, vlastným menom Adela Pulcová, na seba prvýkrát upozornila už v roku 2013, keď sa stala jednou z najvýraznejších osobností hviezdnej pechoty vtedajšieho ročníka speváckej súťaže SuperStar. Následne o nej niekoľko rokov nebolo počuť, to sa ale pred časom úplne zmenilo. Adela si založila najskôr profil na platforme TikTok, nasledoval Instagram a tiež YouTube. 

Trpela neepileptickými záchvatmi a tiež má podľa nej veľmi zlé vzťahy s rodinou, následkom čoho má mať veľmi otrasenú psychiku. Na TikToku sa objavila v rámci akejsi vlastnej terapie. „Keby som nemala možnosť sa takto pravidelne realizovať, bojím sa, že by to so mnou nemuselo dopadnúť dobre,“ prezradila pre web extra.cz. Okrem toho u nej lekári objavili bipolárnu poruchu, takže nikdy nevedia, akú náladu v daný deň bude mať. Pravidelne potom vraj máva akési psychické záchvaty.

Adela Pulcová by možno ľahko zapadla medzi ostatné bizáry internetu a ľuďom by toľko neutkvela v pamäti nebyť jej bábiky Markétky, ktorú influencerka často prezentuje na sociálnych sieťach a správa sa k nej ako k živému bábätku. Práve ona bábika totiž všetkých fascinovala najviac a dá sa veľmi dobre predpokladať, že sa vďaka nej Shopaholicadel dostala do hľadáčika mnohých užívateľov sociálnych sietí. 

 

@stop.shopaholic.adel #ComingOut #srpenbezshopaholicadel #srpenbezadely #shopaholicadel #haters ♬ původní zvuk - stop.shopaholic.adel

 

V posledných dňoch sa však proti Adele šíri na sociálnych sieťach extrémna anti kampaň. Arogantné, nemiestne a veľakrát aj vulgárne vyjadrovanie voči svojim fanúšikom a ostatným influencerom vyústilo v nový trend #srpenbezshopaholicadele. Fanúšikovia ale aj ostatní TikTokeri sú pobúrení správami a videami, na ktorých Adele evidentne stúpla „sláva“ do hlavy. Kým za pár mesiacov jej počet sledovateľov na TikToku presiahol hranicu 230 tisíc, tak za pár dní prišla na tejto platforme o približne 60 tisíc. Fanúšikovia jej týmto gestom jasne ukázali, že počet sledovateľov a lajky na sociálnych sieťach nie sú všetko a človek by mal aj napriek chvíľkovej sláve zostať s nohami na zemi.

 

@stop.shopaholic.adel #ComingOut #shopaholicadel #srpenbezshopaholicadel #srpenbezadely #czech #cringe ♬ původní zvuk - stop.shopaholic.adel

 

Adela Pulcová ten akt spiknutia proti svojej osobe brala veľmi osobne a aj kvôli jej psychickému stavu dosť citlivo. V jednom svojom príspevku však prekročila hranice. V divnej snahe zastrašiť jej sledovateľov aby neodchádzali z jej kanálov sfalšovala zákon o dani z príjmu fyzických osôb. Zákon si upravila a doplnila o nezmyselný bod, ktorý prezentovala ako pravý. Neuvedomila si však, že existuje ďalší zákon, falšovanie a pozmeňovanie verejnej listiny, za ktorého porušenie hrozí odňatie slobody na jeden až šesť rokov.

 

@adamchvojka pravda o vyjadreni shopaholic Adel... trestny cin??? #shopaholicadel #srpenbezadel ♬ původní zvuk - Andy

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. apríl 2024 11:49