Muž pristihol influencerku, ako sa vyzliekala pred jeho luxusným domom.Instagram/itsholss, Twitter/ladbible/
StoryEditor

Čo všetko ešte spravia pre fame? Muž natočil influencerku, ako sa fotí pred jeho domom, vydávala ho za svoj

Alexandra Ševčíková20.07.2022., 15:00h

Pristihol ju takmer s holým zadkom. Austrálsku influencerku zachytili bezpečnostné kamery fotiť sa v bikinách pred luxusnou vilou.

Lajkuj Brainee.sk na

Nick McDonald je majiteľom sídla za takmer 2,6 milióna eur, ktoré sa nachádza na Palm Beach v Gold Coast. Nie je to prvýkrát, čo pristihol nejakého influencera fotiť sa pred jeho príbytkom. Ako uvádza portál LADbible.

image

Austrálsku influencerku zachytili bezpečnostné kamery fotiť sa v bikinách pred luxusnou vilou.

Twitter/ladbible/

Aj napriek tomu, že Nick očakával, že jeho luxusná vila vzbudí záujem a pozornosť ľudí, bol zaskočený konaním začínajúcej hviezdy sociálnych sietí Holly Cheesman. Pred jeho príbytkom sa vyzliekla do bikín, len aby mala dokonalý záber. Majiteľ domu zdieľal zábery zachytené bezpečnostnými kamerami. Vidieť na nich Holly ako odovzdá telefón svojmu priateľovi predtým, ako si stiahne nohavice. Rýchlo ich opäť vytiahne, keď niekto príde k vchodovým dverám sídla.

Nick v rozhovore pre realestate.com.au povedal: „Často prídem domov a na príjazdovej ceste sú ľudia, ktorí sa fotografujú. Vždy sa veľmi hanbia, keď ich nachytám, ale táto bola pravdepodobne najodvážnejšia z nich."

image

Menštruovať je normálne, hovorí influencerka. Na festival prišla v priehľadných nohavičkách, ukazovala vložku

Holly neskôr zdieľala fotografiu na svojom Instagrame, získala za ňu viac ako 1000 lajkov. Niektorí komentujúci však zachytili tento bizarný incident a neodpustili si poznámky. „Predstavte si, že sa fotografujete pred domom náhodného človeka, pretože ste až tak zúfalý“ znel jeden z komentárov.

Ale Nick, ktorý vlastní Mactech Construction a stojí za renováciou luxusného duplexu, vysvetlil, že to berie ako kompliment. „Myslím, že ak navrhujete dom ako miesto na fotenie, snažíte sa vytvoriť netradičnú estetiku v celom priestore,“ povedal. Objasnil, že to bol presne prístup, akí zvolili pri stavbe tohto domu. Chceli aby bol vizuálne veľmi príťažlivý.

Exteriér ponúka množstvo kaskádovej zelene a pohľad na vyvýšený bazén so skleneným dnom. Vnútri nájdeš okrem iného aj domáce kino, infrasaunu pre tri osoby, veľkú vínnu pivnicu a dokonca aj súkromnú posilňovňu.

Ed Cherry, realitný agent Harcourts Coastal, ktorý predával dom, povedal pre Mail Online, že Nick chápe, prečo to priťahuje toľkých influencerov, a uviedol: „Chápe, že to je daň, ktorá prichádza s pekným domom.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:19