Atilla Végh a Rene Strausz.Pixlr/Instagram/
StoryEditor

Végh vrazil facku René Strauszovi, manželovi Plačkovej. Všetko bolo nahrané, takto promujú hudbu. A nikto to nechápe

Antiyoutuber22.10.2024., 10:00h

MMA zápasník Attila Végh sa stal terčom kritiky kvôli tomu, že sa objavili videá, v ktorých dal facku hudobníkovi Renému Strauszovi, manželovi Zuzany Strausz Plačkovej, známej ako Queen Plačková. Išlo však o zinscenovaný konflikt. Obaja sa totiž dohodli a týmto spôsobom promovali svoj nový hudobný videoklip, v ktorom Végh dokonca spieval. Ľudia ho však naďalej kritizujú, pretože podľa nich by sa mal venovať skôr trénovaniu.

Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálnych sieťach sa začalo šíriť video, v ktorom sa hudobník René Strausz, partner Zuzany Plačkovej, dostal do potýčky s MMA zápasníkom Attilom Véghom. Végh sa so Strauszom začal hádať a potom jemu aj jeho kamarátovi vylepil facku. Ľudia začali Végha za jeho správanie okamžite kritizovať, ale zápasník teraz vysvetlil, že išlo o nacvičený incident.

Véghovi ľudia písali, že nechápu, ako si niečo také vôbec môže dovoliť. Mnohým ľuďom sa nepáčilo, že si zápasník v svojej pozícii dovolil niekomu ublížiť, a Végh sa preto dočkal obrovskej kritiky. Niektorí však písali, že sa určite musí jednať o dohodnutý incident a že sa pravdepodobne všetci stali súčasťou výstrelku. A mali pravdu. Strausz a Végh sa na sociálnych sieťach priznali, že išlo o promo k ich novému spoločnému videoklipu, v ktorom sa Végh prvýkrát predstavil v úlohe speváka.

Keďže ich falošný spor zasiahol veľa ľudí, všetci boli v strehu a čakali, či sa Végh k celému incidentu nejako vyjadrí. Strausz navyše prezradil, že čoskoro vyjde najavo celá pravda, a nakoniec oznámil nový videoklip.

image

Už žiadna bagetejšn. Attila Végh doplatil na svoje ostré vyjadrenia, spoluprácu s ním nepredĺži ani známa bagetáreň

Végh vo videoklipe spieval a tancoval takým spôsobom, akoby sa tomu venoval už dlho. Mnohí ľudia boli prekvapení tým, ako prirodzene sa Végh vo videoklipe správa a ako skvele dokázal zaspievať. Ozvalo sa však aj niekoľko ľudí, ktorým sa Véghovo vystúpenie ani trochu nepáčilo. „Čo je to zase za šaškárnu? Hrozné promo ešte horšieho videoklipu. Attilo, už sa preber! Si zápasník, a nie nejaká popová s*ačka. V poslednej dobe sa správaš ako klaun. Prečo to urobil? Predsa by mal trénovať a nie zo seba robiť mediálneho idiota. A je to tu, Végh sa oficiálne zaprodal. Karlos trénuje a Attila sa predvádza, kto asi ten zápas vyhrá,“ kritizujú ľudia na sociálnych sieťach Végha.

Végh sa v poslednej dobe venuje tvorbe zábavných videí, za čo ho mnohí chvália, ale aj kritizujú. Podľa niektorých by sa mal venovať príprave na tretí zápas s Karlom Vémolom, a práve preto si niektorí myslia, že nadchádzajúci zápas prehrá. Mnoho ľudí sa však Végha zastáva a tvrdí, že len teraz toľko neukazuje, koľko času trávi na tréningoch, ale určite vie, čo robí.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. október 2024 10:02