Rapera obvinili z vraždy, o zločine mal naspievať songTwitter/w3bsag3/
StoryEditor

Toto asi nedomyslel. Rapera obvinili z vraždy, o zločine pred tým naspieval song

Michal Čiernik12.09.2023., 12:00h

Rapera Kenjuana McDaniela zatkla polícia po vypočutí jednej z jeho piesní. V nej sa mal údajne priznať k vražde.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo vyhlásení metropolitnej polície v Las Vegas sa uvádza, že vyšetrovatelia považujú rapera podozrivého z vraždy, ktorá sa stala v roku 2021. 18. septembra, pred dvoma rokmi, bol zastrelený Randall Wallace, odvtedy úrady pátrajú po jeho vrahovi.

Obeť smrteľne postrelili do hlavy v bytovom komplexe a svedkovia si spomínajú, že videli muža tmavej pleti, ktorý po výstrele z tejto oblasti utekal. Podľa CNN bol však McDaniel bol na listine podozrivých už predtým, pretože bol spojený s vozidlom, ktoré zodpovedalo popisu z miesta činu.

Prezradil ho videoklip

Najnovšie však prokurátori preskúmali jeho nový videoklip. V ňom má v texte použiť detaily z prípadu, ktoré neboli nikdy zverejnené. „Detektívi zaznamenali, že hudobné video obsahovalo podobnosti s detailmi vraždy. Okrem toho sa mal Kenjuan v rámci textu piesne aj priznať k samotnej vražde,“ uvádza sa v zatykači.

V piesni Fadee Free raper otvorene spieva o detailoch vraždy. „Ja som dôvod, prečo je mŕtvy, takže oslavujte dôvod, prečo jeho mama plače,“ znie časť textu.

The Washington Post uviedol, že hudobné video obsahovalo aj momenty, „ktoré boli podobné s dôkazmi na mieste činu“.

Hrozí mu až trest smrti

CNN uviedla, že McDaniel je zadržiavaný na kauciu vo výške jedného milióna dolárov a jeho ďalšie vypočutie je naplánované na 14. septembra.

image

Fanúšikovia Agnusa Clouda špekulujú o predávkovaní. Odišla krásna duša, hovorte o psychickom zdraví, vyzýva jeho matka

V najbližších dňoch by sa malo určiť, či bude čeliť vražde prvého alebo druhého stupňa. Za vraždu prvého stupňa hrozí potenciálny trest 50 rokov väzenia až trest smrti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 21:42