Cardi B hodila mikrofón po fanúšičkeEbay.com, Watsup Tv/Ebay, Twitter
StoryEditor

Mikrofón, ktorý slávna raperka hodila po fanúšičke, draždia na eBayi. Cena sa pohybuje v hodnote jednoizbáku v Bratislave

Nikola Michalkova05.08.2023., 09:00h

Chceš vlastniť mikrofón, ktorý držala v ruke Cardi B? Môžeš. Dokonca ide o kúsok, ktorý hodila do fanúšičky. Ponúka sa na eBayi v aukcii, suma je ale šialená.

Lajkuj Brainee.sk na

Pravdepodobne ťa neobišlo video americkej raperky Cardi B, ktoré sa stalo virálnym na sociálnych sieťach. Ľudí to, samozrejme, opäť rozdelilo na dva tábory. 

Hodila mikrofón

Trend fanúšikov, ktorí hádžu predmety na pódium, pričom ale trafia samotných spevákov, stále pokračuje. Či už je to úmyselné alebo len nešťastná náhoda, faktom je, že by sa to robiť nemalo. V prípade Cardi B išlo ešte o miernejšiu fanúšičku, ktorá po raperke nehodila nič, len na ňu vyliala vodu. Vo videu z incidentu, ktorý sa stal nedávno, môžeme vidieť, že Cardi B nie je osoba, ktorá vie svoje nervy držať na uzde, a hodila po fanúšičke mikrofón. A vieme si predstaviť, že to nie je váhovo úplne najľahší predmet. Žena napokon na polícii nahlásila „ublíženie na zdraví“, píše sa na portáli Insider.

Mikrofón je v aukcii

Mikrofón, ktorý stvárnil hlavnú úlohu v celom incidente, je momentálne v dražbe na eBay. V utorok bol do ponuky zaradený s pôvodnou cenou 500 dolárov (452,94 eur). Jeho cena sa ale teraz vyšplhala na takmer stotisíc dolárov (90 587 eur). 

Za predajom stojí Scott Fisher, majiteľ zvukovej spoločnosti The Wave, ktorá poskytla vybavenie pre Drai’s Beachclub v Las Vegas, kde sa celý nešťastný incident stal. „Shure Axient digital Mic, ktorý Cardi B hodila po osobe. Dražené na charitatívne účely,“ píše sa v inzeráte.

image

Mikrofón, ktorý hodila Cardi B po fanúšičke

Ebay.com/

Fisher povedal, že keď sa o incidente dozvedel, spočiatku mal obavy o stav mikrofónu, pretože podľa jeho slov ho stál tisíc dolárov. „Nakoniec som si nechal poslať video od môjho vedúceho predajne, ktorý mi povedal: ‚Len ti oznamujem, že jeden z našich mikrofónov bol hodený‘. Naposledy, keď som tieto mikrofóny dostal, čo bolo začiatkom roka, trvalo deväť až desať mesiacov, kým som mi prišli. Ja som len sedel a dúfal som, že to budem môcť vymeniť alebo opraviť, ak bude pokazený,“ hovorí. 

Samozrejme, v prvom momente o jeho predaji ani neuvažoval, keďže fungoval. Ale keď sa stalo video virálnym, ľudia ho začali žiadať o kúpu mikrofónu alebo mu hovorili, aby ho predal. Preto sa rozhodol dať ho do dražby a peniaze venovať charite. Ako sa vyjadril, je prekvapený, že si získal takú pozornosť, ale má pochybnosti, či to záujemcovia o kúpu myslia naozaj vážne.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 12:52